Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност

Политика

Фандъкова: Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност

Фандъкова: Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност - Tribune.bg
Снимка:

Ще работим със същата отговорност, както го направихме и в Столична община.Това заяви Йорданка Фандъкова от ГЕРБ-СДС преди започване на днешното пленарно заседание.

„Надеждата ми е политическите сили да проявят отговорност, да са чули много добре хората в кампанията, в която ни дадоха жълт картон", каза още тя на влизане в сградата на парламента, придружена от Георги Георгиев, който също беше част от ръководството на „Московска“ 33.

Според Фандъкова номинацията на Рая Назарян, която лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ ще направи за председател на Народното събрание, е достойна.

„Рая Назарян е изключително качествен и достоен кандидат. Не виждам причина да не подкрепят такава стойностна кандидатура, освен тясно политически сметки“, каза още бившият кмет на София.

От своя страна Георгиев допълни, че е време за отговорност. „Хората очакват от нас резултати“, каза новоизбраният депутат. Той също определи Рая Назарян като достойна кандидатура и изрази очаквания, че тя ще получи необходимата подкрепа в пленарна зала.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати