Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Не е време за политически битки на тема мерки, смятам, че е време за обединение

Политика

Фандъкова: Не е време за политически битки на тема мерки, смятам, че е време за обединение

Снимка:

Много е важно да спазваме мерките, изтъква столичният кмет

„Не е време за политически битки на тема мерки, смятам, че е време за обединение, за ангажимент и внимание към експертното мнение”, коментира пред Нова тв Йорданка Фандъкова, кмет на гр. София. От общината следят внимателно всеки ден данните за разпространението на коронавирусната инфекция.

„Много внимателно следим данните. Мерките се предприемат на базата на тях. Трябва непрекъснато да правим баланс, така че да се вземат мерки, които ще доведат до намаляване на случаите”, увери столичният градоначалник.

Фандъкова изтъкна, че през лятото в столичния град е направено всичко възможно, за да бъдат оборудвани болниците.

„Четири общински болници имат открити COVID-отделения. Поисках и директорите да пуснат в отпуски лекарите, така че да си починат през лятото и да са готови за есента”, допълни кметът на София. Фандъкова уточни, че недостигът на лекари е проблем от години и сега е моментът, в който той може да бъде решен. „Трябва да направим всичко възможно, за да подкрепим всички лекари. Както всеки един човек и аз имам близки и приятели, които вече са болни. Това се случва навсякъде, затова е много е важно да спазваме мерките – маските и дистанцията са най-лесните, но и най-ефективните от тях”, настоя кметът на София Йорданка Фандъкова.  


Коментари (5)

! Учителката по руски отново лъже, лъже, лъже като вожда си Боко. Отговорност за най-мръсния въздух в света и тази година няма да поеме отново. Това престъпления трябва да се накаже със съд и затвор, не само с оставка!
01.12.2020 09:55 / Отговор
СЪД И ЗАТВОР ЗА РЕЗИДЕНТИТЕ НА ВРАЖЕСКАТА ПУТИНСКА БАНДА.......... ЗАПОЧВА СЕ С ВИРУСОЗАРАЗИТЕЛ N:1 РУМЕН РАДЕВ......
СЛЕДВАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ФАЛШИВИ И БЪЛГАРОФОБИТЕ.......
01.12.2020 11:22 / Отговор
Хайде стига с тези глупости. Путиновият човек в България се казва Бойко Борисов, който построи с нашите пари руския поток, по който ще тече руска газ. Но идват санкциите от САЩ.
01.12.2020 12:38
АМИ ТЕ РУСИЯ И САЩ СА ПАРТИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ И ЯПОНИЯ........... ТЪРТЕИ СРЕЩУ ПЧЕЛИЧКИ.......
01.12.2020 13:25
Да тъй като горят боклуци в ТЕЦ- овете на София. А и през лятото мирише на бакелит, а онзи ден имаше и киселинност във въздуха. Тая е толкова нагла, долна, проста манипулаторка.
01.12.2020 12:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още