Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Обединени заедно можем да се изправяме пред всички бедствия и предизвикателства

Политика

Фандъкова: Обединени заедно можем да се изправяме пред всички бедствия и предизвикателства

Фандъкова: Обединени заедно можем да се изправяме пред всички бедствия и предизвикателства - Tribune.bg
Снимка:

В Деня на Съединението столичният кмет Йорданка Фандъкова призова да сме съпричастни към пострадалите от наводнението в Карловско.

„Вчера изпратихме един камион с тон и половина пакетирани храни и консерви за хората в Слатина. Всъщност те са на разположение на местната власт, чух се с кмета на Карлово. Ще продължим да помагаме и съм горда, че толкова много българи и доброволци се притекоха на помощ“, подчерта столичният кмет, съобщава БНТ.

Фандъкова отбеляза, че доброволното формирование на Столична община, ръководено от Ясен Цветков, продължава да е на терен. Тя напомни, че момчетата и момичетата от дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към общината под ръководството на Красимир Димитров са били първите, които са помогнали на хората в района още в самото начало на бедствието. Обединени заедно можем да се изправяме и пред предизвикателствата и пред бедствията, допълни още Фандъкова.

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев отбеляза, че днес повече от всякога трябва да покажем, че сме съединени и обединени.

„Заедно можем да се справим с всички премеждия, с всички бедствия, с всичко, което ни изпрати съдбата, защото сме потомци на древен, силен и смел народ и нищо не може да ни уплаши“, допълни Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати