Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Основните ми опоненти за вота са популизмът, лъжите и манипулациите

Политика

Фандъкова: Основните ми опоненти за вота са популизмът, лъжите и манипулациите

Фандъкова: Основните ми опоненти за вота са популизмът, лъжите и манипулациите - Tribune.bg
Снимка:

При евентуален балотаж настоящият столичен кмет ще търси подкрепата на хора, които „искат промяната да продължи”

„Основните ми опоненти в кампанията преди местния вот са популизмът, лъжите и манипулациите. Те вече започнаха, макар че кампанията все още не е”. Това заяви настоящият кмет и кандидат за четвърти мандат като градоначалник на София Йорданка Фандъкова пред Нова ТВ.

Тя отрече твърденията на Мая Манолова за това, че важни обществени поръчки се отварят точно преди изборите и подчерта, че те ще приключат след вота на 27 октомври. „Ценовите оферти не са отворени на 9 септември, както твърди Манолова. Това ще се случи най-рано през ноември”, категорична бе Фандъкова. И заяви, че винаги е защитавала сериозно всеки един проект, който общината е реализирала.

Кметицата призна, че за 10-те години на поста е допускала и грешки. Като пример тя посочи факта, че се е предоверила на изпълнителите на реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев” и е повярвала, че проектът може да се изпълни за два пъти по-кратък срок от заложения в договора. „Обявихме това и хората имаха очаквания. Но е факт, че в момента улицата изглежда много по-добре от преди”, заяви Фандъкова.

Тя каза още, че до няколко седмици ще започне разширението на Южната дъга от АМ „Тракия” до квартал „Младост”. Продължава и изграждането на метрото. „То намалява трафика с 20% в районите, през които преминава”, каза още столичният кмет.

На въпрос чия подкрепа ще търси при евентуален балотаж на предстоящия местен вот, Фандъкова заяви, че ще разчита на „всички хора, които искат промяната да продължи с още по-ускорени темпове”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети