Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове

Политика

Фандъкова: Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове

Фандъкова: Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове - Tribune.bg
Снимка:

София се промени през последните години – хората искат това да се случва още по-бързо, заяви кандидат-кметът на ГЕРБ/СДС

„Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове. В моята програма са най-големите промени, които предлагам – не само в пътя на развитие, но и в екипа“. Това заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова пред Нова ТВ.

„Качествена е промяната, която имаме за града със строителството на метрото. То променя града и дава ново качество на живот, не само защото е най-удобният транспорт, а защото е най-екологичният и променя цялата среда. Качествена е и промяната, която ще донесе довеждащият транспорт. Качествена е и промяната, която заложихме и за развитието на едно от най-тежките общински дружества – „Топлофикация”-София. С промяна в закона ще може да се купува газ на по-ниски цени, на по-добри условия, което да доведе до намаляване на цените“, каза още тя.

Запитана от кого ще търси подкрепа, ако се стигне до евентуален балотаж на изборите, тя отговори: „Разбира се, ще търся подкрепа от всички граждани, които искат промяната в града да продължи. Факт е, че София се промени през последните години. Убедена съм, че хората искат това да се случва още по-бързо. Аз заставам с ясни проекти и срокове. Разбира се, съм си извадила поука и от пропуските, за да мога да предложа решение на проблемите“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати