Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: За да променяме града си, трябва да предложим нещо ново

Политика

Фандъкова: За да променяме града си, трябва да предложим нещо ново

Фандъкова: За да променяме града си, трябва да предложим нещо ново - Tribune.bg
Снимка:

За нас най-важно е развитието на града, посочи столичният кмет

Правим нашите анализи. Водят се разговори. Важно е не кой ще е на тази позиция, а човекът, който е там да допринесе най-много за града. Доказахме, че работим за развитие. Това коментира кметът на София Йорданка Фандъкова пред БНТ за номинациите на ГЕРБ за кметове в Пловдив, Русе и Хасково.

По отношение на местните избори в София, Фандъкова заяви, че ще обяви решението си дали да се кандидатира за нов мандат в началото на септември. Тя обаче добави, че предстоят промени в екипа на ГЕРБ в София.

„За да променяме града си, ние трябва да променим себе си, да променим хората, които работят или начина на работа, да предложим нещо ново. Заедно с новите идеи и проекти и трябва нов начин на работа“, заяви Фандъкова.      

Промени се очакват и на други места. „Когато има съмнения, отговорният начин е да изчистим екипа, да покажем на хората, че за нас най-важно е развитието на града“, заяви тя.

По-голямата част от големите ремонти в София ще приключат до началото на учебната година. Работата ще продължи на улица „Сребърна“, където се изгражда нов канализационен колектор.

В срок се движат и дейностите по третия лъч на метрото, като строителните работи ще приключат в края на октомври. До средата на 2020 г. ще завърши и изграждането на следващата отсечка - от „Овча купел“ до „Горна Баня“. След пускането ѝ над половин милион души ще ползват дневно метрото.

Кметът на София съобщи, че през есента се очаква пристигането на 13 нови трамвая и на 15 електрически автобуса. Вече са поръчани още 82 автобуса, 25 трамвая и 30 тролея.

Фандъкова увери, че няма да има проблеми с парното през следващия отоплителен сезон и че вече е уточнена схемата на разплащане от „Топлофикация“ към „Булгаргаз“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Фандъкова За вас най-важното е да си стегнете багажа за затвора заедно с циганите.
16.08.2019 11:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети