Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Федерацията на служебния министър е получила 320 хил. лв. от ММС

Политика

Федерацията на служебния министър е получила 320 хил. лв. от ММС

Федерацията на служебния министър е получила 320 хил. лв. от ММС - Tribune.bg

Кузманов е в конфликт на интереси, Стъки сезира КПКОНПИ

„На министъра му е заповядано да излезе и да петни лично името ми. Нападките срещу мен започнаха веднага след издигането на кандидатурата ми за президент", заяви по Нова тв Станислав Недков (Стъки). 

2017-та година Българска федерация по ММА е получила 31 хил. лева, 2018 – 34000, 2019 – 0, 2020 г, - 39 000, 2021 г. – 118 000 лева. 

„За 5 години сме получили 220 000 лева. През тези години сме получавали между 1 и 2,2% от средствата в програмата. Тези пари са отишли за лектори, треньори, оборудване и екипировка за клубовете по страната. За нас във федерацията нищо не остава. Основната цел на тази програма е превенция на млади хора до 29-годишна възраст срещу хазарта", изтъкна Недков. Той припомни, че „другарят Кутев е завършил университет по кино в Москва“.

„С такъв скандал той се опитва да отвлече вниманието от скандалите на служебното правителство и най-вече от скандала с Пламен Узунов и плика, който получава. Няма милиони. Милиони има само в главата на един червен кинорежисиьор – Кутев. Федерацията на служебния министър на спорта Кузманов е получавала доста повече пари от нашата – 320 000. Кузманов е в сериозен конфликт на интереси – едновременно е министър и шеф на федерация. Като такъв може да отпусне пари на себе си. Ще сезирам още днес Цацаров и КПКОНПИ. Неговата федерация по модерен петобой няма успехи и затова трябва да върне парите", коментира Недков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети