Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фейк абсурд: Разпространяват снимка на Борисов с топ спортисти, лъжат, че е със Семерджиев

Политика

Фейк абсурд: Разпространяват снимка на Борисов с топ спортисти, лъжат, че е със Семерджиев

Фейк абсурд: Разпространяват снимка на Борисов с топ спортисти, лъжат, че е със Семерджиев - Tribune.bg

Георги Валентинов и Даниел Илиев отговориха на абсурдните твърдения

Масирана акция в социалните мрежи се опитва да убеди наивните, че бившият премиер Бойко Борисов лично е покровителствал обвинения за причиняването на смъртта на две момичета Георги Семерджиев.

Трагедията, съсипала два млади живота и няколко семейства поради някаква причина от дни дава „храна“ на интернет троловете и авторите на фейкове, които се опитват да отклонят вниманието от пряко отговорната институция МВР. Защитниците на сегашната власт упорито разпространяват снимка на лидера на ГЕРБ с двама млади мъже, които интересуващите се от спорт могат да разпознаят като бойците Георги Валентинов и Даниел Илиев. Според версията на фенове на „промяната обаче“ – единият, не е ясно кой, трябва да е Семерджиев.

Невинната снимка, която отключи вълна от фейковеНевинната снимка, която отключи вълна от фейкове

„От няколко дни в социалните мрежи тече злонамерена кампания, целяща да втълпи на хората, че на снимката до Бойко Борисов е Георги Семерджиев. Не, не е! Всички,  които са влизали поне веднъж във физкултурен салон или спортна зала, знаят че това сме ние - Георги Валентинов и Даниел Илиев, както и какво сме постигнали в спорта!“, пише Илиев, единият набеден.

Той изказва съболезнования на семействата на жертвите за тежката им загуба и осъждам шофирането след употреба на алкохол и наркотици.

„И вярвам, че нарушителя ще бъде наказан с цялата строгост на закона!“, завършва Даниел Илиев.

„На първо място изказвам искрените си съболезнования на близките на двете жертви след катастрофата на бул. Черни връх!“, пише и Георги Валентинов.

„Най-любимо на българина е да посочва!!! Знае, не знае, предполага или просто пише откровени глупости!!!! Моето име е Георги Валентинов!!! Много, моля да не ме свързвате с никого!!! Нямам нищо общо с лицето Георги Семерджиев! Всеки, който ме познава или ме следи в социалните мрежи, знае кой съм, как изглеждам и с какво се занимавам! С Дани Илиев сме спортисти и спортната ни кариера е широко позната на обществото!“, подчертава и той.

„Не подкрепям агресията на пътя и категорично се обявявам против шофирането след употребата на алкохол и забранени вещества и затова нека всеки отговаря за действията си с цялата строгост на закона!“, завършва Георги Валентинов.

Фейкът е хит в групите на промянатаФейкът е хит в групите на промяната


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати