Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Филип Янев: „Песен за Лена“ е силнонадценен, неособено висококачествен творчески продукт

Политика

Филип Янев: „Песен за Лена“ е силнонадценен, неособено висококачествен творчески продукт

Филип Янев: Песен за Лена е силнонадценен, неособено висококачествен творчески продукт - Tribune.bg
Кадър/ Нова ТВ

„Песен за Лена“ е силнонадценен, като обществена реакция, неособено висококачествен творчески продукт. Той е кавър версия. Тази песен беше направена като шега и с Мая Манолова през 2013 г.“

Това каза Филип Станев от „Има такъв народ” пред Нова телевизия. По думите му обаче тогава обществото не е реагирало.

„Комисията за защита от дискриминацията не реагира и много будни общественици, които сега се гневят на песента за Лена, не се разгневиха на песента на Мая”.

Попитан дали е възможно екипът около Слави Трифонов да е измислил песента за Бориславова, Станев отговори: „Ако го изписваме с думи, а не го изговаряме с реч, възможно ли е - има въпросителна. Ще си позволя на този въпрос да оставя многоточие. Или да повторя думата „възможно е”. Ние не бягаме от никаква отговорност”, каза той.

Филип Янев бе категоричен, че ще бъде отново в парламента, защото имал работа за довършване.

„Всички, които бяхме част от политическия процес, начертахме толкова много червени линии, че те на моменти се превърнаха в ровове, в зидове, в тотална неприемливост. Забрави се най-важното нещо - конкретните решения, които мъчат нашите сънародници. Те са свързани с финансите, здравеопазването, образованието. Все едно останаха на заден план и бяха заменени от червените линии”, смята Станев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети