Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Фрог нюз”: Клишета и къса рокля повод за първи скандал в партията на Стефан Янев

Политика

„Фрог нюз”: Клишета и къса рокля повод за първи скандал в партията на Стефан Янев

Фрог нюз: Клишета и къса рокля повод за първи скандал в партията на Стефан Янев - Tribune.bg
Снимка:

Люти спорове и ревност е предизвикало участието на бившия служебен министър Виолета Комитова в предаването на Георги Любенов по БНТ, пише „Фрог нюз”.

Комитова, която ръководеше регионалното министерство в служебния кабинет на Стефан Янев е една от важните фигури в новоучредената партия „Български възход”, на която Янев е лидер.

Комитова, която е архитект по професия не можа да обясни какви точно са приоритетите на новата формация, нито какво я отличава от „Възраждане", например. Тя изброи някакви приоритети, но те до един повтарят вече заявени и от други партии и затова превърнали се в клишета. Изявата е предизвикала смут в новоучредената структура и заради тоалета, с който бившият министър се появи в студиото. Ралица Симеонова, бивш зам.-министър на отбраната, и по-бивша шефка на кабинета на Янев и още по-бивша секретарка в Президентството, считана за двигателя на яневата партия, била направо бясна на Комитова, коментират хора, запознати с кухнята на „Български възход”. Симеонова страшно ревнувала от други жени, които се навъртат в обкръжението на генерала от резерва и се стремяла да ограничи техния достъп до медиите.

Затова някои предричат „кратък партиен живот” на Комитова след днешната ѝ изява при Любенов, която предизвикала горещи спорове в ръководството. Доказателство за това било голямото влияние, което Симеонова имала върху Янев и нейният сприхав характер.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати