Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Фрогнюз”: Поръчан атентат срещу Борисов и Гешев, защото били неподкупни

Политика

„Фрогнюз”: Поръчан атентат срещу Борисов и Гешев, защото били неподкупни

Фрогнюз: Поръчан атентат срещу Борисов и Гешев, защото били неподкупни - Tribune.bg
Снимка:

Има ли заговор за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? Да, според прокуратурата има такъв и това ще бъде обявено в най-скоро време. Според източници на Фрог нюз, близки до държавното обвинение и властта, се очаквала шумна акция по задържане на лица, които прокуратурата смята, че са замесени в „мократа поръчка“.

„За реализацията са подбрани верни на властта кадри, за да не изтече информация. За нея обаче вече се говори в определени кръгове. Сценарият предвижда арест на десетина човека, на трима-четирима от които ще се повдигнат обвинения за участие в организирана престъпна група (ОПГ), която да изпълни покушение срещу едни от най-важните хора в държавата“, се обяснява в материала.

Според запознати имало свидетелски показания на човек от сенчестия бизнес, който разкрил, че има такъв заговор. Посочил имена на поръчители и изпълнители. Прокуратурата продължава да събира доказателства. Свидетелят заявил още, че премиерът и главният прокурор са „поръчани“, защото били неподкупни и не можело да се правят договорки с тях.

***Напомняме, че беше установено, че във „Фрогнюз“ често се публикува недостоверна информация


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

коментар Фрог нюз си е сайт на бкп/бсп и е възможно и още някой от ОПГ партиите като бсп!Там са и дсб, боеца, х.иванов, черепа.......и така нататък като не изключваме изобщо дпс!
16.12.2020 22:28 / Отговор
ГЕРБКП Пеевски твърдо стои зад другаря Борисов вече 10 години. За ДПС не се притеснявай.
17.12.2020 07:26
ГЕРБКП А мутрата Борисов всеки път, когато трябва да прави кризисен ПР, почва да вика, че някой ще го убива. И най-тъпите му орки вече не се връзват на простоиите му.
17.12.2020 07:29
Отговор Оли ,откога Огнян Стефанов бил "орк"? Май верно , "орки" са ти дишали зад врата, че все тях сънуваш! Айде поразмърдай някоя гънка, стига цикли на едни и същи опорки!
17.12.2020 08:08
ФИНАНСОВО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП И ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ............... ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, СТАЙКОВ, АРАБАДЖИЕВ И Т. Н.-ГОТВЯТ ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ С УЧАСТИЕТО НА РЕЗИДЕНТ, ИЗРОДИ, ТРОЙКИ, ПСЕВДО МАЙКИ И ЖЪЛТИ КНИЖКИ................
17.12.2020 10:09
Да бе, Фрогнюз не беше ли точно Огнян Стефанов, на който лично Черепът му звънеше да му дава разпореждания! Ибформацията била изтекла от "определени" кръгове? По-скоро на мафиотско предупреждение ми мирише! Нищо ново за Черепа! Дано държавата си влезе в ролята!
17.12.2020 03:11 / Отговор
Stefan Маал съм крачоли по Фрог. Подведох се по лицето. Тоест, съдих по лице, а не по сърце. Гледам ги, едни такива гугутки и кротки. Стефанов са го били преди време, а всеизвестно е, че съчувстваме и симпатизираме на ощетения. Освен това, никога не са ме трили. Дращил съм силно укоризнени коментари, ползвал съм груб тарикатски жаргон, сленг, диалекти и какви ли не некрасиви словоформи. Не ми посегнаха, което е за уважение.
Кога се пропука камъка.
Постепенно забелязах гнусни тенденции, да се плюе по премиера Борисов, прокурор Гешев, госпожа Караянчева и прочие, просто така само за спорта. Мен това много, но наистина много ме дразни. Наричаха премиера страхливец. Представяте ли си? Човек, който на ден върши няколко дела, от които оплюващите го биха се посрали от страх, го упрекваха в страхливост.
И нали са мазни Гани, канеха всичката измислена гмеж от психолози, психиатри, пиари, които с важно издуваха бузи и плюеха с грамотни слова. Тоест, разчитаха на формата, а не на съдържанието.
17.12.2020 09:16 / Отговор
Stefan Въобразяваха си, че ако изрекат нещо с правилен словоред и тежка терминология, то автоматично ще прихване в читателите.
Е, да де, но нашенци вече са печени. Минаха времената на лековерието, когато добре облечени, задължително от лелеяния запад, с безупречни усмивки и обноски, продаваха оптимистични теории. Имаха ни за индианци и ни пробутваха конски мъниста за злато. Научиха се да виждат, докато гледат, и да чуват, докато слушат. Доверяват се на инстинкта си, който рядко греши, вместо на пропагандните внушения на вълшебниците, омайниците, бобохвърлячите, гадателите, маговете, чародеите, пиарите, вражалците и прочие деца на Остап Бендер и Тартюф.
Този неуспех на Жабока Кърмит ги вкисели и започнаха нагло да лъготят. И пак перфидно. С очите си видях, как вадят думи от контекста на готини публични личности, напр- Киро Маричков, и ги лепкат, като че ли те подкрепят гнъсавите протести. А упорито премълчаваха справедливи упреци на същите публични личности към протестиращата паплач.
17.12.2020 09:16
Stefan Сега.
Всяка медия си има право на редакционна политика. Това е свещено право.
Но те лъжеха, мамеха и аз сам си бих камшика. Добре е да си някъде поради нещо, а не въпреки него.

Започнаха грозно на плюят по Русия. Започнаха да пропагандират най-изтръпналите конспиративни теории, пред които всеки средно грамотен човек онемява. Станаха - от усмихнат Кърмит - жалка картинка ЖЪЛТА.

Фрог е жива илюстрация, как параноята и идеологическата глупост може да превърне свестни хора – в елементарни рупори на жълта пропаганда.
И май не е за пари, хората май толкова си могат.
Пускаха отявлени лъжи, например, че някое лекарство у нас струва сто пъти повече от Швейцария, на преден план. И след два дни, ако изобщо пуснеха опровержение, само с два реда някъде извътре. Това отвращава.
17.12.2020 09:19
Stefan Желая им да се поправят. За целта помага само искрено покаяние, следствие дълго месечен пост и молитва.
Но ми се струва, че нямат нито един въцърковен в екипа, за да налее свяст. Най-много да поканят залюхан модерен йога инструктор, в компанията на психиатър, които ще им кажат мантрата:
„Бъдете себе си, Вие имате право, Вие сте безпогрешни”.

Хм. Че те и лъжците са себе си. И педофилите. И крадците са себе си.

А психиатърът ще ги отпердаши с психофармака, за да са в мир със себе си и околните. Тоест, ще ги обезчувстви допълнително.

А истината, че трябва да сме във война с греха и да не бъдем себе си, а Божии.
.
17.12.2020 09:21
кесо Абе, Академик, като познаваш бъдещето кажи ми печелившите числа за новия джакпот бе, майна!
17.12.2020 11:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп