Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Габриел: МВР ще бъде оценявано. Ще оценяваме всяко министерство. Вече имаме задълбочена представа за работата на министрите

Политика

Габриел: МВР ще бъде оценявано. Ще оценяваме всяко министерство. Вече имаме задълбочена представа за работата на министрите

Габриел: МВР ще бъде оценявано. Ще оценяваме всяко министерство. Вече имаме задълбочена представа за работата на министрите - Tribune.bg

"Министерство на вътрешните работи също ще бъде оценявано, както и останалите министерства. Но е важно - България да продължи да бъде приемана добре навсякъде по света". Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел коментира дали има планове да бъде едновременно премиер и външен министър след ротацията в кабинета, предаде БНТ.

Габриел коментира също така, че не вижда причини да се поставя под въпрос организирането на държавна визита в САЩ. Според нея - са важни съдържанието и резултатът от нея. Вицепремиерът участва днес в Брюксел в неформална среща на министрите на външните работи.

"Имаме споразумение. Ясно е написано след ротацията кой какъв ще бъде", каза Мария Габриел.

"Аз не мисля, че един човек трябва да управлява целия процес. Показваме съвсем различна култура, ако е аз ангажирах през юни, то това е защото искам в България да има политически диалог", допълни тя.

"Анализираме всяко министерство. Аз ще се радвам да бъде ясно кое министерство каква работа е свършило. Имаме вече много задълбочена представа", заяви Габриел.

"МВнР през последните седем месеца доказа едно - България може да бъде фактор за стабилност в Югоизточна Европа и България има амбиция да бъде регионален иновационен лидер".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети