Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях

Политика

Габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях

Снимка:

Габровски социалисти известни с екзотичното си име „Червените вещици“, отправиха покана към Кирил Добрев да се включи в редиците ѝ. Това става ясно от публикация на организацията във Фейсбук.

„Ще се радваме Кирил Добрев да стане част от габровската организация, още повече, че с него ни свързва работата му като народен представител избран от нашия регион. Още помним предизборните кампании, които той ръководеше и резултатите, които постигахме. Винаги е бил приятел на БСП – Габрово и винаги ни е помагал. Ще бъдем изключително щастливи да бъде част от нас. И без това хората в Габрово го възприемат като местен“, коментира Здравко Кънчев, председател на общинската организация и член на „Червените вещици“, се посочва в съобщението.

По думите им „Червените вещици“ е организация от хора в активна възраст,  а членовете й са двигател на предизборните кампании последните години.

„Създадена е през 2009 година, след падането от власт на тройната коалиция, в отговор на „лова на вещици“, който започна кабинетът на Борисов. „Знаем какво е да си гонен и мачкан, само защото имаш различно мнение. Добрев е социалист и го е доказал през годините. Добре дошъл е при нас!“, споделят от „Червените вещици“.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема