Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях

Политика

Габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях

Габровски социалисти поискаха Кирил Добрев да членува при тях - Tribune.bg
Снимка:

Габровски социалисти известни с екзотичното си име „Червените вещици“, отправиха покана към Кирил Добрев да се включи в редиците ѝ. Това става ясно от публикация на организацията във Фейсбук.

„Ще се радваме Кирил Добрев да стане част от габровската организация, още повече, че с него ни свързва работата му като народен представител избран от нашия регион. Още помним предизборните кампании, които той ръководеше и резултатите, които постигахме. Винаги е бил приятел на БСП – Габрово и винаги ни е помагал. Ще бъдем изключително щастливи да бъде част от нас. И без това хората в Габрово го възприемат като местен“, коментира Здравко Кънчев, председател на общинската организация и член на „Червените вещици“, се посочва в съобщението.

По думите им „Червените вещици“ е организация от хора в активна възраст,  а членовете й са двигател на предизборните кампании последните години.

„Създадена е през 2009 година, след падането от власт на тройната коалиция, в отговор на „лова на вещици“, който започна кабинетът на Борисов. „Знаем какво е да си гонен и мачкан, само защото имаш различно мнение. Добрев е социалист и го е доказал през годините. Добре дошъл е при нас!“, споделят от „Червените вещици“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кирил Добрев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети