Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гаджев: Аз веднъж съм бил в кабинета на Кирил Петков в НС и вътре беше Пеевски

Политика

Гаджев: Аз веднъж съм бил в кабинета на Кирил Петков в НС и вътре беше Пеевски

Гаджев: Аз веднъж съм бил в кабинета на Кирил Петков в НС и вътре беше Пеевски - Tribune.bg

Конците на служебния кабинет ще дърпа единствено министър-председателят Димитър Главчев. Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев. По думите му служебният премиер е сформирал екипа си на база личен опит и приемственост със старото редовно правителство.

„Ако има хора, които могат да бъдат възприети като близки до ГЕРБ, това са Главчев и Атанас Запрянов”, допълни народният представител. Той подчерта, че министрите, свързани с ПП-ДБ, са шестима.

Според Гаджев назначението на главния секретар Живко Коцев, за което, по думите му, са настоявали от ПП-ДБ, все по-вече изглежда като политическо, а не експертно. Критиките от страна на ПП-ДБ към вътрешния министър Калин Стоянов започнали от 15 март тази година. „Ако знаеха за изборни нарушения, защо са мълчали”, попита депутатът от ГЕРБ-СДС.

На думите на ПП-ДБ, че „докато Пеевски управлява ГЕРБ, няма да влязат в коалиция с партията” Христо Гаджев отговори така: „Аз веднъж съм бил в кабинета на Кирил Петков в НС и вътре ме чакаше Делян Пеевски”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати