Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гаф! Румен Радев не знае как се гласува (СНИМКА)

Политика

Гаф! Румен Радев не знае как се гласува (СНИМКА)

Гаф! Румен Радев не знае как се гласува (СНИМКА) - Tribune.bg
Снимка:

Президентът гласува сам – без жена си

Очевидно непознаване на начина, по който протича изборният процес, демонстрира президентът Румен Радев. След като попълни бюлетината си в „тъмната стаичка“, той се опита да я пробута на дама от секционната избирателна комисия. Жената само му посочи урната, намираща се точно пред него.

Румен Радев гласуваРумен Радев гласува

Направи впечатление отсъствието на иначе рядко странящата от камери и медийно внимание Десислава Радева.

Иначе пред журналисти след гафа Радев заяви, че настоящите избори за Европейски парламент не били по-малко важни от националните, защото Европа и България се намират на кръстопът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Не е гаф Бюлетината се връчва на член от избирателната комисия, за да удари втория печат и да откъсне номера на бюлеу, и да го пусне в една кутия. Така, че съвсем правилно е постъпил президент. Другото е гаф за платформата ви, тъй като не познавате изборния процес, а знаете да дадете лъжи.Ако не се случи това, което описах, вотът е невалиден.С което ГЕРБ.се заиграва.
26.05.2019 13:04 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" УУУ БРЕ ТЪПИ ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ..... РАЗБИРА СЕ, ЧЕ БЮЛЕТИНАТА СЕ ПОДАВА НА ЧЛЕН НА КОМИСИЯТА....
26.05.2019 16:18 / Отговор
ИСТИНАТА Не става въпрос за правилно гласувсне. Не давсйте туй, що ви лупсвс! Защо др.др.Румен Грипенов, ИМПЕКСОВА и Мийончева толкова много претендираха за машинното гласуване, но гласуват на хартиен носител? Защо машините на много места блокираха? Ясно е, защото не плащат от джоба си, а с парите на дебилите? Бяха наясно, че са изпробвани в европейски държави и не са дали положителен резултат. Очакваха чрез машинното гласуване да манипулират избирателите на ГЕРБ, но номерът им не мина.
26.05.2019 17:00 / Отговор
ИСТИНАТА Първият умник обяснява как се гласува. Вторият, му е крив живота и има 3 прости думи в речника си. На това му се казва логика и да четеш м/ду редовете. Най-празният товар на земята е празна глава. Думите ви излетяха преди мисълта. На това му се казва повърхностно дебилно мислене. За ваше успокоение, не сте единствените !!!
26.05.2019 17:10 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети