Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гълъб Донев пожела стабилен вестибуларен апарат на политиците

Политика

Гълъб Донев пожела стабилен вестибуларен апарат на политиците

Гълъб Донев пожела стабилен вестибуларен апарат на политиците - Tribune.bg
Снимка:

„В битието си на премиер повече от 9 месеца ще кажа, че в началото е добре да се мисли не за оставката, а работата в полза на хората, която ще се свърши преди оставката. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на заседанието на Министерски съвет.

След първия празен мандат и очакването за изпълнен втори той предложи служебното правителство да одобри на свое извънредно заседание отчет за постигнатото в последните 4 месеца. Идеята е преди да предадат властта да покажат на хората какво са свършили, като уточни се, че са последователни в принципа на доброто управление, защото всеки който управлява държавата е длъжен да се отчита за стореното във властта.

„Като правителство, което се отчита за втори път през последните 10 месеца ще добавим, че не е страшно и не изисква изключителна смелост“, заяви Донев и допълни, че трудно може да отчете в протоколно решение най-големия успех на служебното правителство. Причината е, че са управлявали държавата в режим на нормалност, предвидимост и спокойствие, което на моменти е изглеждало скучно.

„От друга страна забавлението, което предлага играта на въртележка върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесие и внимание за детайлите. Същото се отнася и за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците ще имат стабилен вестибуларен апарат“, каза още Донев. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети