Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а министри

Политика

Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а министри

Гълъб Донев: В нашето правителство няма артисти, а министри - Tribune.bg
Снимка:

„Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за края на нашия мандат. Отчета за постигнатото от нас ще направим през следващата седмица”. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев преди началото на днешното правителствено заседание.

„Ще оставим в наследство на нашите приемници във властта разрешени кризи, възстановени отношения между институциите, добър диалог с гражданите и убеждението, че управлението на държавата е открито и прозрачно занимание“, посочи Донев.

„Социолозите често казват за нас, че никой в служебното правителство не блести особено. Това е така, защото работим в екип. В нашето правителство няма артисти, а има министри. Ние не играем на власт. Ние изпълняваме своите правомощия според конституцията и законите на страната“, каза още служебният премиер.

Служебният премиер призова министрите на здравеопазването и образованието да работят в координация и да съдействат максимално на областните щабове за взимането на адекватни решения.

„След близо две години COVID пандемия здравната система знае как да реагира при зачестяване на острите респираторни заболявания. Направете план за действие, така че хората да се чувстват спокойни - без излишна паника и истерия”, призова той.


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети