Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гърневски: На БСП лигите им текат за европейски пари, правителството няма да падне

Политика

Гърневски: На БСП лигите им текат за европейски пари, правителството няма да падне

Гърневски: На БСП лигите им текат за европейски пари, правителството няма да падне - Tribune.bg
Снимка:

Как БСП гледа Весела Лечева, когато мъжът ѝ е застрелян по поръчка на този бос, попита депутатът

"Правителството няма да падне, защото няма право да остави на произвола на съдбата това, което е свършило в своя мандат", каза в ефира на БНТ депутатът Спас Гърневски. Той е категоричен, че всичко, което се случва срещу кабинета е "преврат, а Радев дръпнал спусъка и застанал начело".

На БСП "лигите" им текат за европейските пари за коронавируса и да започнат да "мишкуват с Радев", смята той. 

"На 26 март победата ще бъде зашеметяваща, защото няма да имаме противник. БСП ще се самоунищожи дотогава, в момента съществуват на изкуствено дишане", каза Гърневски.

"Това правителство в своята програма, която изпълнява безупречно, има три пъти по-висок БВП, три пъти по-високи доходи, като средна работна заплата за трудещите се, три пъти по-високи социални разходи - за хората с увреждания при Орешарски бяха заделени 180 млн., за тази година са 540 млн. за същата категория хора, а вероятно за следващия мандат ще се удвоят", каза Гърневски.

По думите на депутата от ГЕРБ това правителство е стабилизирало икономически държавата, има външнополитическо признание безспорно, особено след европредседателството ни, което е превърнало България в авторитет в Европа.

Аз ще отделя от групата на едни млади, интелигентни хора, които участват в протестите. Но останалите са маргинали, които скандират "Мутрите вън". След 30 години България най-после се намери главен прокурор, който да каже – "Няма нито президентство, нито крупни олигарси". И БСП застава срещу главния прокурор. А те са сред тази мафия, каза Гърневски.

Ами Александър Паунов беше уличен как с Божков организират преврата. Как БСП гледа Весела Лечева, когато мъжът ѝ е застрелян по поръчка на този бос, допълни той.

ГЕРБ чува отлично протестиращите хора. Първата група хора била превратаджиите, защитниците на мафията и олигарсите в лицето на президента Румен Радев. "Президентът Радев наруши конституционните си правомощия и вместо да бъде обединител раздели нацията и дръпна спусъка на раздвоението в обществото", категоричен бе Гърневски.

Втората група протестиращи били момчетата с тъмни качулки и маски, чиято задача е да окървавят протеста. Третата група била групата от хора, които протестират мирно, разграничават се от превратаджиите и анархистите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Гърневски е прав, че на "другарите комунисти" лигите им текат като чуват какви пари има да влизат в страната от ЕС. Лошото е, че те ще олигавят всички ни ако дойдат на власт, включително и "храбрите борци" с "тиранията" по площадите.
18.07.2020 12:48 / Отговор
Нави Гърневски- подлога на всички.Преди 10.11.1989 величаеше БКП. След туй СДС, а сега ГЕРБ. Като падне ГЕРБ от власт към коя партия се е ориентирал. Гърневски,Антонн Тодоров и Тома Биков са без всякакъв морал и принципи. Такива кариеристи, са съгласни да излижат всеки задник само и само да се задържат в Парламента. Крайно време е Спас Гърневски да си сменя по често памперсите, че иначе миниш ли покрай него мирише да се нетрае. Да си стои в Пловдив, за да не замърсява въздуха в София!
18.07.2020 22:27 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети