Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гърневски: Румен Гечев е не професор, а академик по фалиране на държава

Политика

Гърневски: Румен Гечев е не професор, а академик по фалиране на държава

Гърневски: Румен Гечев е не професор, а академик по фалиране на държава - Tribune.bg
Снимка:

„Когато и да са парламентарните избори, ГЕРБ е готов да се яви и днеска следобед. В невероятна кондиция са организациите по места в цялата страна“, заяви пред БНТ депутатът Спас Гърневски.

„С онези сили, които ни дават удовлетворение, че онова, което е обещано на българския народ очи в очи, с конкретна програма за изпълнение в рамките на този мандат, който изтича, отиваме на тези избори с вдигнати очи, с лице, че това, което е обещано, е изпълнено“, допълни депутатът.

Според Гърневски сега предстои четвъртият мандат, който ще бъде спечелен безапелационно.

„ГЕРБ десета година печели изборите, два пъти лидерът на ГЕРБ и премиер връща мандата, поставя им топката на гол линията, а те са толкова безпомощни, че от гол линията не могат да я бутнат едно 20 см навътре, за да отбележат гол. Как ще спечелят тези хора изборите?“, попита Гърневски.

По думите му, БСП нямат никакви кадри и не могат да изкарат един свестен съвременен млад икономист, който да говори за икономика.

„Мата Хари ще я намерите в края на 1996 г., когато се състоя един от четирите най-големи фалити. Там някъде трябва да се търси Мата Хари. Когато си предизвикал този фалит и си бил апологет на тази политика, а днес критикуваш онези, които изправиха България на крака, или проявяваш безкрайна наглост, или арогантност. Г-н Гечев бил професор. Не, той е академик. Няма по-голям академик в света по фалити на държави от г-н Гечев“, заяви Гърневски.

Попитан може ли Борисов да е кандидат за президент на ГЕРБ той отвърна, че Борисов може да е кандидат за всичко, защото има качествата да бъде лидер и го е доказал.

„Когато в отбора си имаш капитан като Борисов и премиер като Борисов, признат в цяла Европа и на Балканите, най-нормалното е той да си продължи, това си е лидерът на ГЕРБ“, категоричен беше депутатът.

По думите му, президентът Румен Радев е един от най-слабите президенти, които сме имали от началото на прехода, а Цветан Цветанов не може да влезе в парламента.

„Това са илюзии. Той не можа да разбере, че интересът на държавата и на политическата сила като цяло е по-голям от индивидуалния интерес“, допълни Спас Гърневски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер Гледах този депутат от ГЕРБ преди години в предаването "Стани богат". Тогава още го водеше Ники Кънчев. Ами... какво да се каже ? Невероятно тъп човек! Сега вероятно може да се изкопае от Интернет участието му и да се види какъв срам за човешкия род е този уникално примитивен мъж. Водещият му помагаше, буташе, но накрая се изпоти от такава невиждана простотия и незнание за елементарни неща.
Сега раздава мнения и пророчества !? Разбира се едва ли ще се сбъднат, защото некадърния човек е неспособен във всичко. Този, като кмет, също показа "качествата си". Бих го сравнил по интелект и литературен изказ, единствено с коментиращия тук "Киро Бизона". Все едно са близнаци-братя. Въпреки че от такова сравнение не знам кой от двамата би се почувствал обиден и кой поласкан.
10.01.2021 15:42 / Отговор
Ха ха, Таракане, забавен си! Гърневски е от доказалите се политици, а ти си обикновен анонимен Трол! Същите Л'на ръсиш, само че от висотата на собственото си его, ни ги поднасяш обвити в целуфан!
10.01.2021 15:52
Не го ласкайте този мухлясъл трол..... Забавен, но умствено забавен е.............................. Умствено забавен,като ориенталска камила........
10.01.2021 20:12
Фроид Седях си пред блока и леля Цецка ми каза,че най-умния и най-начетения онанист бил някой си комплексар с име на шахматист!Разбирал от всичко и коментирал всичко!С една дума всичколог!Само дето леля Цецка ми каза,че същото това недоразумение,дори не си е почистило къщата и много миришело на кромид лук във входа пред тяхната врата!Имал и чехли пред вратата,направени от стари обувки!Децата му били също много умни и работели за добри пари в проклети западни фирми,но няма как,демокрацията и това им докара до главите.Очкавали с нетърпение победата на Радев и БСП,за да се включат активно в политическия живот и да напуснем най-накрая този либерастки Европейски съюз!
10.01.2021 15:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети