Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гърневски: Тече опит за пълзящ преврат, да бъде спрян европейският път на България

Политика

Гърневски: Тече опит за пълзящ преврат, да бъде спрян европейският път на България

Гърневски: Тече опит за пълзящ преврат, да бъде спрян европейският път на България - Tribune.bg
Снимка:

Групата на ГЕРБ в НС е единна и силна, каза депутатът

„Нещата в политиката, към днешна дата, са особени. Месец преди европейските избори. Всички анализатори са наясно, че в България тече опит за пълзящ преврат, да бъде свалено законното българско правителство. Опитът е на тези, които от 2 години, от първия ден на това правителство, започнаха война срещу него. Десетки са примерите- опити за фалшиви новини, интриги, разделение в обществото. Всичко това е опит да бъде спрян европейският път на страната. Планът „Решетников“ в момента се изпълнява в България и в момента сме в неговия апогей.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски пред NOVA телевизия.

„Самият президент, който свика КСНС, на който искаше да спре дейността на антикорупционния орган… 30 години не сме имали такава борба с корупцията, която започна с новия закон, който действа от 1 година, има видими резултати“, допълни Гърневски.

По думите му за първи път през последните 30 години виждаме в ГЕРБ един изключително висок стандарт, наложен от премиера и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. „Дисциплината е невероятна. При най-малката сянка за съмнение, виждате – отиват си депутати, министри. Докато аршина в опозицията е друг. Г-жа Йончева, която е обвинена в пране на крупни суми с повдигнато обвинение, в момента е водач на европейската им листа. Манол Генов - депутат, купувал гласове, което е най-тежкото престъпление в политиката, си стои в партията и ни учи на морал”, каза още той.

Относно „Апартаментгейт”, той коментира: „В крайна сметка, като се поразрови в страни от ГЕРБ, маса хора попаднаха в тази класификация „Апартаментгейт”. Ако разровите във всички тези сгради, в които имоти са закупили определени политици, не само от ГЕРБ, ако проверите всички други които живеят в тези сгради, ще видите, че най-вероятно процедурите за закупуване на имот са същите. Т.е. в имотният пазар има нещо много нелогично и там трябва да се погледне много сериозно".

„Групата е единна, силна и продължава да работи. Няма вътрешно напрежение, защото високият стандарт автоматично отстранява при най-малката сянка на съмнение и няма възможност за вътрешни колизии”, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК ТОО ДРУГАР НАЛИ РЕЦИТИРАШЕ ПРЕДИ 10-ти ноември.... "Води ни партио любима".... И ПОСЛЕ СЪСИПА СДС-то
10.04.2019 09:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати