Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ген. Атанасов: Несериозно е от този криминален случай да се иска оставката на вътрешния министър

Политика

Ген. Атанасов: Несериозно е от този криминален случай да се иска оставката на вътрешния министър

Ген. Атанасов: Несериозно е от този криминален случай да се иска оставката на вътрешния министър - Tribune.bg
БГНЕС

Борисов вместо да си зарови главата в пясъка, изпреварващо иска да избяга от отговорност, смята съпредседателят на ДБ

„МВР има много сериозни проблеми – структурни и организационни. Те са резултат на дългогодишно натрупване точно по време на управлението на ГЕРБ. Борисов вместо да си зарови главата в пясъка от цялата тази история, според мен изпреварващо иска да избяга от отговорност“. Това коментира съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов в кулоарите на Народното събрание във връзка с поисканите от ГЕРБ-СДС оставки на вътрешния служебен министър Иван Демерджиев и главният секретар на МВР Петър Тодоров.

„Ако вземем да разгледаме внимателно целия казус с убития граничен полицай в дълбочина, трябва да си дадем сметка, че 200 млн. лв., мисля, бяха похарчени за тази ограда и виждате какво е нейното качество“, отбеляза генерал Атанасов.

По думите му от този криминален случай да се правят такива драматични искания като оставката на вътрешния министър Демерджиев е абсолютно несериозно.

„Смятам, че тези натрупвания през годините, които са довели до това българската граница и европейска граница да е в това състояние, не са резултат от неговата работа. Така че, според мен това е пресилено“, категоричен бе Атанас Атанасов.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати