Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов отрича районният кмет да отговаря за тротоара, не можело ДБ да носят отговорност

Политика

Атанасов отрича районният кмет да отговаря за тротоара, не можело ДБ да носят отговорност

Атанасов отрича районният кмет да отговаря за тротоара, не можело ДБ да носят отговорност - Tribune.bg
Снимка:

Експерт по сигурността: Поне кметът на „Триадица" да беше мъж да каже нещо мъжко по казуса с убитото дете, а не генерал Наско да отрича очевидното

По случая с убитото от ток момче в София започна много да се спекулира. Отговорността трябва да се търси от съответните разследващи органи и съдът, тя е между доставчика на електрическа енергия и клиента на тази услуга. Общинската администрация няма отношение, защото става дума за удар от ток.  Така ген. Атанас Атанасов коментира по бТВ трагичният инцидент, при който загина 16-годишният Людмил. Той отхвърли възможността районният кмет на ДБ в район „Триадица“ - Димитър Божиков да носи отговорност за случилото се на тротоара на бул. „Иван Гешов“ в неделя.  

„Не може да носиш отговорност за всичко, което става под небето. Не е въпроса за бараките, тук е въпросът за свързването на електрическата система. Районният кмет няма никакво отношение към тези връзки.“

Ако се докажело вина обаче ген. Атанасов обеща да понесат политическата отговорност, но повтори, че такава няма.

Думите му предизвикаха коментари в социалната мрежа Фейсбук.  

От профила във Фейсбук на полк. Николай Марков , експерт по национална сигурност

„Много ми харесва политическата оферта на генерал Наско, главнокомандващ на Сините кхмери в республиката, БСП да подкрепи синята олигархия, без да участва в управлението на страната с нейната си червена олигархия. Страхотна идея за постигане на прогресивно демократично управление в ограбената ни от синя политическа хунта ГЕРБ държава.

Въодушевен от идеята съм намислил и аз да си регистрирам една малка елитарна партия, да си напишем някакви 10 точки от които няма да отстъпваме и всички парламентарно и извънпарламентарно представени партии да подкрепят моето управление. Защо пък не? Без да участват в него, просто ей така - щото съм умен и красив. И винаги верен на златния европейски телец Бойко Борисович и нашата майка-закрилница на кражбите ЕНП.

То хубаво така, ама поне кмета на „Триадица" да беше мъж и да каже нещо мъжко по казуса с убитото от престъпна безотговорност дете, а не генерал Наско да отрича очевидното, опулен и облещен пред телевизионните камери. И вечно сърдит.“

От профила във Фейсбук на режисьора Евгений Михайлов

„Ат. Атанасов(ДСБ) пред BTV за стратегията на ДБ :

...Ние няма да подкрепим правителство нито на ГЕРБ, нито на БСП, но ще искаме БСП да подкрепи наше правителство... Нямам какво да добавя!“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Кала Като не им изнася не може, обаче като много им изнася всичко правят за да може. Смешници са тия от ДБ, ей!
17.02.2021 12:12 / Отговор
Анди Ще пък да може!?
Лека му пръст на момчето :(
17.02.2021 12:58 / Отговор
Марто Така е, абсолютно е право джуджето Атанасов: уж Демократична България по принцип не искат и не могат да носят каквато и да е било отговорност... те искат просто да грабят и да управляват с помощ от лявата БСП, нищо че уж са дясна партия! Във властта на всяка цена е новия слоган на "демократите" на олигарха Иво Прокопиев!
17.02.2021 13:27 / Отговор
Лино АБЕ ТЪПЧО , А КОЙ ДА НОСИ ОТГОВРНОСТ ДА НЕ БИ ПАТРИАРХА.?
ВАШИЯ КМЕТ ЗА КАКВО Е ТАМ ЗА УКРАСА ЛИ? НЕ МОЖЕ САМО ДА ЛАПАТЕ
ТО ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ ИОТГОВОРНОСТ.
ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО, ЛЕКА МУ ПРЪСТ.
17.02.2021 13:30 / Отговор
Прокуроре Атанасов , ти най-добре трябва да знаеш как се поема и носи отгонворност , още от "възр.процес " в Разградско.БКП те е ценило високо тогва Димитър Божилов ДБ кмет на Триадица , избран от БКП и ДБ !

Решения за проблемите на Триадица и очакваните резултати.От програмата ......
Проблем

Безопасността на жителите на района е приоритет на неговата администрация. В някои части на Триадица обаче все още се срещат битова престъпност, кражби, палежи и насилие. Някои от улите в кварталите са неосветени нощем, отсъстват охранителни камери, а сигналите за нападения нерядко остават без резултат.Както и разни кабели - УБИЙЦИ - за които подопечните на Пти женерал не носели отговорност !
17.02.2021 13:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп