Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георг Георгиев: От „сатанизираната концесия“ на Летище София в хазната влязоха 660 млн. лева

Политика

Георг Георгиев: От „сатанизираната концесия“ на Летище София в хазната влязоха 660 млн. лева

Георг Георгиев: От сатанизираната концесия на Летище София в хазната влязоха 660 млн. лева - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът изрази съжаление, че се спекулира с травмата на Борисов

Депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев коментира новината, че премиерът в оставка Бойко Борисов е опериран заради травма: „Бързо оздравяване на господин Борисов. Жалко е, че се спекулира и с това“. Пред БНТ той заяви, че Радев е пропуснал да честити на ГЕРБ победата и е бил ентусиазиран по време на консултациите с другите парламентарно представени партии, нещо което не може да се каже за срещата с тях.

„Ние вече ясно казахме, че нашата отговорност, отговорността на първата политическа сила, е да предложи състав на кабинет. Излъчихме кандидат за министър-председател, съответно ще посочим и нашето виждане за това как трябва да изглежда и персоналният състав на министерския съвет“, допълни Георгиев.

„Планът за възстановяване и устойчивост няма да е провал и фиаско, тъй като е плод на многомесечни усилия, съпроводени с обществени обсъждания.“, увери депутатът. Той подчерта още, че днес в българската хазна са постъпили 660 млн. лева от концесията на „Летище София“ и заключи „тази толкова сатанизирана концесия“. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети