Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георг Георгиев: Радев да говори, че внесъл разум, това е мерзост

Политика

Георг Георгиев: Радев да говори, че внесъл разум, това е мерзост

Георг Георгиев: Радев да говори, че внесъл разум, това е мерзост - Tribune.bg
Снимка:

„В това слово смятах, че той ще признае дълбоките грешки, които допусна, разделението на нацията, което насади. И в крайна сметка ще каже, че няма да се кандидатира.“ Така зам.-външният министър Георг Георгиев коментира новината, че Румен Радев смята да се кандидатира за втори мандат като президент.

Според него Радев днес е демонстрирал наглост. „Да говориш за ковид, да говориш за мерки, да говориш, че ти си бил проводник на мерки, на разум… Във време, в което той отричаше съществуването на болестта. Помните, че се качи на Шипка миналата година и се подигра с епидемията, подигра се с действията, предприети от държавата, не само от нашата. И днес да излезе и да каже, че той е бил единственият, който е внесъл разум, това е мерзост“, коментира Георгиев.

Георгиев говори пред медиите след края на възпоменанието при мемориала на жертвите на комунистическия режим.

„Историята има много неприятното свойство да се повтаря. За да не допуснем грешките на миналото, да не допуснем терорът да се възцари, ние трябва да познаваме миналото. За съжаление, в момента, и чрез наследниците на бившата комунистическа партия, и чрез продължителите на нейното дело в съвремието, ние виждаме тези опити за възобновяване на практики от комунистическото минало“, коментира още Георгиев.

„Комунистическият режим си е служил много умело с лъжата, манипулацията и наглостта. Изключителен прийом и в момента на представителите на социалистите“, допълни той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати