Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георг Георгиев: Разтревожен съм. Нямаше ли кой да предупреди колегата – депутат да се пази от терориста

Политика

Георг Георгиев: Разтревожен съм. Нямаше ли кой да предупреди колегата – депутат да се пази от терориста

Георг Георгиев: Разтревожен съм. Нямаше ли кой да предупреди колегата – депутат да се пази от терориста - Tribune.bg

„Вчера стигнахме до един неподозиран пик. В държавата беше задържан терорист - човек, в чиито дом бяха открити взривове и е бил издирван от Интерпол за тероризъм. Тук идва нашата тревога – досег 1 месец с този човек е имал наш колега народен представил. За живота и здравето на нашия колега, която е била заблудена от неговия миловиден външен вид, че дори в медиите го нарича „абсолютно нормален човек”, заяви от парламентарната трибуна в декларация депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев по повод на задържания вчера британец, издирван с червена бюлетина в плевенското село Любеново. Мъжът е имал контакти с Албена Симеонова от ДБ.

„Разтревожен съм, че в партия, в която има хора, които знаят кога са се срещнали лидери и са имали досег до службите в миналото, и не са могли да предупредят тази колега и да ѝ кажат „Пази се там има терорист, той се укрива евентуално до твоя дом и имот. Нямаше да се безпокоим толкова много, ако не отчитахме пробив в сигурността на най-чистата, най-добрата, макар най-малката партия и че нейните редици са имунизирани срещу това в техните редици да се инфилтрират радикални фактори. Партия, в която членовете ѝ недай си Боже, да замесени в нелегална дейност, но всички сме смъртни. Дори в този случай, партията е водна от добрината и мисълта за околната среда. Този човек се е крил в място за биопродукти. Дори тук може би доброто е било водещо. Ако в ДБ може да има такива хора, какво остава за ПП. Моля ви отнесете се сериозно. С тази декларация искаме да дадем възможност на нашите колеги да обяснят какво се е случило.

Според него, ако в такава партия могат да влязат подобни елементи, то не знам какво би могло да се случи в партия, в която изнесено в публиката знаем, че има нейни народни представители, които имат бизнес сътрудничество с граждани на Руската федерация.

Не бива да се търси партийност или политика, единствено да положим грижи за нашите колеги и те да обяснят заедно с институциите какво се е случило. Зейналата пропаст между сигурността и нормалността, прокопана от предишното управление, трябва да намерим отговори, които дължим на хората.  Давам повод да разкажете и обясните и да затворим тази печална страница, белязана с тероризъм и умисъл за престъпление”, каза Георгиев.

ГЕРБ искат изслушване на Демерджиев и службите за обвинения за тероризъм

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати