Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георг Георгиев: Юмрукът на Румен Радев удря тежко политическата среда

Политика

Георг Георгиев: Юмрукът на Румен Радев удря тежко политическата среда

Георг Георгиев: Юмрукът на Румен Радев удря тежко политическата среда - Tribune.bg
Снимка:

По думите му въпреки мантрите през последните месеци, че ГЕРБ е токсичната партия, сега това е прехвърлено върху „Има такъв народ“

„В тази турбулентна ситуация беше разтърсена политическата и социалната система като визирам президента и ИТН, ние трябва да покажем алтернатива“, каза лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев в сутрешния блок на БНТ.

По думите му въпреки мантрите през последните месеци, че ГЕРБ е токсичната партия, сега това е прехвърлено върху „Има такъв народ“.

„Видя се, че вдигнатия юмрук в тази институционална битка, поета от Румен Радев, удря тежко политическата среда в държавата, което може да има много дългосрочни последици“, обясни Георгиев.

Според него продължава да се натрупва напрежение между системните играчи, което нямало как да резултира в нещо стабилно. „Онова, което е важно е партиите да надмогнат междуличностното. Хората не могат да бъдат чегъртани, нито да изчезнат с техния глас. ГЕРБ да бъде игнорирана не би могло да продължи крайно дълго, защото се видя, че стабилно управление без ГЕРБ не може да стане“, обясни още Георг Георгиев.

„Нашата отговорност е да продължим да стоим солидно на позициите, които сме заемали до момента. Тези, които дадоха заявките си за стабилност и промяна на модела, дори не могат да се разберат помежду си“, добави Георгиев.

„Радев се сети сега да свиква КСНС за третата вълна от коронавирус, а преди година на Шипка той се подигра на болестта, с методите тогава на кабинета, а сега се сети, че опасност има. А опасността е , че служебния му кабинет не може да се справи“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати