Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Георгиев: Време е да сложим край на хаоса, на безподобното свободно падане

Политика

Георги Георгиев: Време е да сложим край на хаоса, на безподобното свободно падане

Георги Георгиев: Време е да сложим край на хаоса, на безподобното свободно падане - Tribune.bg
Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Георги Георгиев и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ за 25 МИР.

Водач на листата в 25 МИР София традиционно е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Втора в листата е Даниела Райчева, а трети – Георги Георгиев.

„Листата ни е съставена от хора, доказали се със своята експертиза и опит. Както досега, ще водим положителна кампания, лице в лице с хората", каза Райчева и добави, че последните месеци ГЕРБ-София работи на терен и правят срещи с всички райони от града. Тя подчерта, че много жители на столицата посещават инициативата "Обичай София" и споделят своите идеи и предложения

„Както досега, ние продължаваме обединени и сме за победа“, заяви Райчева.

Георги Георгиев призова хората, които искат стабилно управление, да ги подкрепят.

„Време е да сложим край на хаоса, на безподобното свободно падане, в което се намира държавата“, каза той и посочи, че проблемът на политическите кризи е, че цената за тях я плащат всъщност гражданите.

По думите му е много важно да получат доверието на повечето от гражданите, за да могат да решават ежедневните проблеми, с които се сблъсква държавата на национално и на местно ниво.

Георгиев даде пример "за това как се отразяват проблемите в държавното управление и на политическата нестабилност в София": "Повече от 3 години след като предадохме проекта за Околовръстния път в частта от "Цар Борис" към "Люлин", толкова важна за северните райони и за 25 избирателен район, нищо не се случва. Няма кой да си мръдне пръста в държавата."

Ние дължим на хората резултати, предвидимост, сигурност, категоричен е той, като увери, че ГЕРБ може да го гарантира.

"Не само, че т.нар. "промяна" не строи нови пътища, че спира строителството на нови, а те спряха е съществуващия – пътната връзка на детелината на бул. "България". Не е нормално от 31 май да затвориш работеща пътна връзка, 3 месеца по-късно кметът да информира държавата, че има нужда от ремонт и оттогава до днес да си разменят писма с обвинения, с извинения, с различни тези", каза още депутатът от ГЕРБ и бивш председател на Столичния общински съвет.

Георгиев е категоричен, че ако управляваше ГЕРБ и начело бяха Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова "нямаше да хвърчат писма, а щяха да хвърчат главите на виновните чиновници като за начало", както и "да намерят бързо и адекватно решение".

"Хората заслужават политици, които могат да решават проблемите на обществото, а не занимават цялото общество със собствените си проблеми", допълни той.

Според него няма предпоставки изборите да бъдат нечестни.

"Проблемът не е толкова в честността на изборите, колкото във вярата на хората за смисъла от гласуването и голямата битка, в която всички партии сме обединени на тези избори, е битката за това, че изборите са легитимни, когато повече хора участват. Че властта е власт, която произтича от народа. Че управлението произтича от народа тогава, когато достатъчно голяма част от него се е произнесла", смята Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети