Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Харизанов: Между ГЕРБ и „Демократична България“ има червена линия

Политика

Георги Харизанов: Между ГЕРБ и „Демократична България“ има червена линия

Георги Харизанов: Между ГЕРБ и Демократична България има червена линия - Tribune.bg
Снимка:

Имената в листите на ГЕРБ ще станат ясни до седмица

„Най-близко идейно-политически до ГЕРБ са „Демократична България“, но червената линия, които те са начертали и поведението им в последните години, не ги поставя в ситуацията да бъдат разглеждани като коалиционен партньор на ГЕРБ“, посочи пред БНР Георги Харизанов от Института за дясна политика. За него политиците от обединението „Демократична България“ търсят собствена физиономия, собствена идентичност.

„Тръгнали са в дълъг мач на бавен растеж. Ще видим колко ще е бавен, ще има ли растеж и колко ще е дълъг мачът“, коментира Харизанов. По думите му социолозите у нас не дават драстична промяна на всичко, което се случва от 2009 г. насам.

„ГЕРБ пак ще спечели парламентарните избори“, категоричен е Харизанов. Според него фактът, че за пореден път градската общност се е ребрандирала, а „Обединените патриоти“ ще се явят отделно на изборите, не е новина.

„Да се фокусираме върху петпартиен парламент“, прогнозира Харизанов. Относно листите на ГЕРБ той уточни, че в тях няма да има неизвестни имена, а по-скоро „нови в политиката“. Запитан дали бившият вътрешен министър Младен Маринов може да бъде включен в листите на ГЕРБ за предстоящия вот, Харизанов подчерта, че „всяка партия би трябвало да бъде много щастлива, ако той се съгласи да бъде неин кандидат.“

Самият Георги Харизанов не желае да е кандидат и уточни, че ще си направи отвод, ако бъде номиниран. Той е номинирал трима, един от които е премиерът.

„Имената в листите на ГЕРБ ще станат ясни до седмица“, прогнозира Харизанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

ГЕРБКП Прав е Жоро Тръбата, че между ГЕРБ и „Демократична България“ има червена линия, ГЕРБ са корумпирани мутри, бламиращи реформи, с лява популистка политика, слугуват на Кремъл, Доган и Пеевски, "Демократична България" са проевропейска партия, която иска реформи и са противоположни на модела БКП, по който управлява съветската мутра Борисов и ГЕРБ. Веднъж да се съглася и с калинката Жоро Тръбата.
09.02.2021 11:25 / Отговор
Смех, Баце, смех Ако левите долни либерасти от ДеБъ са представители на проевропейска партия, значи Европа яко го е закъсала...
09.02.2021 11:42
Константен рефлукс. Повърнатото е със същото съдържание.
09.02.2021 11:44
КОФРАЖИСТА Мурзилке, тия работи за ДеБъ, кой ти ги разправя? ...да не са младите брюкселски флюбени Рамаданчо и Ильенка? ...или снажния като табуретка бивш прокурор, дженералчето -хАйтанасов - дето се извъртя свирка и предложи брак на БС(к)П в национален ефир? ...или така разбираш многозначителното "Може" на Доган към Бойкикиев, споделено през оградата на Росенец?
Нали си чувал, че Прокопиев и Донев са скръндзи, кеша на Черепчето привършва и също като Галеви едва ли ще се върне, Бобокови са подсъдими (то и Арабаджиеви, Бенчев, Стайков, Очите), Гайтански и Ганчев се покриха като бити педеЛасти, Дончев се разведе с Газпром, в Лукойл началник вече е Матюхов, Василев скоро ще се "прибере" от Белград директно при Гешев, а гелосания не обича да си хвърля паричките на вятъра?
А ако разчитате на лилиПутин и Пригожин - на тях проблемите с Навални са им много сериозни... та, какво викаш?
09.02.2021 12:08
Емилчо, Набили са ти една опорка...Борисов"комунист",Боросв-Пеевски, и се въртиш около нея като разгонена мастия! Не разбра ли , че си единствения мазен Трол тука , и по смрадта се познаваш!
09.02.2021 13:14
1111 Ами той Христо Иванов можешв да прави реформи нали беше министър.Ама стана за смях на цяла Европа
09.02.2021 13:18
Покажи всички
ФАКТ! Червената линия е Фигурантът, пред когото дъбейците коленичат.
09.02.2021 12:05 / Отговор
. . . Мая Общата също се била "променила"! Тя вече ще пуска само по любов!
09.02.2021 13:11
Анастас #

ДеБъйския Педерунгел => ГЕРБКП = Емил Соколов
Ето му Минетчийската Физиомутра
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
09.02.2021 14:21
кесо Хубаво, че Харизанов напомня за "червената линия" между ГЕРБ и БСП щот Борисов нещо все забравя за тая "пуста" линия. И ту ще предложи на кака ви Курни да стане председател на НС, ту ще предложи на Деница Златева поста министър по евроинтеграцията или пък ще ни натресе Мая Шизофренията за омбудсман, а като "черешката на тортата" ще ни "ощастливи" с избора на Румбата за президент. Та викам Харизанов по-често да напомня за "червената линия", особено след избори, да не би Борисов пак да я забрави.
09.02.2021 13:19 / Отговор
Анастас #

ДеБъйския Педерунгел => ГЕРБКП = Емил Соколов
Ето му Минетчийската Физиомутра
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
09.02.2021 14:21
абе гледам едни снимки в ПИК ама още не мога да определя кой поема напоителната течност между бедрата дали фатмака от Кауново Ратко или американеца ЦЕЦО асансьора
09.02.2021 15:12 / Отговор
Васко Демократична България са продукт на червеното задкулисие
09.02.2021 20:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати