Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Харизанов прогнозира сериозен ремонт на кабинета „Борисов“ 3

Политика

Георги Харизанов прогнозира сериозен ремонт на кабинета „Борисов“ 3

Георги Харизанов прогнозира сериозен ремонт на кабинета Борисов 3 - Tribune.bg
Снимка:

Заинатяване да се довърши мандата в този състав създава допълнително напрежение, смята шефът на Института за дясна политика

Сериозен ремонт в кабинета „Борисов 3“ с нови лица след утрешния коалиционен съвет. Това прогнозира в предаването „Преди всички“ по БНР Георги Харизанов от Института за дясна политика.

„Едно заинатяване да се довърши мандатът в този състав на правителството би създало допълнително обществено напрежение вместо обстановката да се успокои и да сме много по-спокойни и единни в посрещането на предизвикателствата следващите месеци. Така че всички тези, смело мога да използвам думата, готини млади хора, които виждаме по улиците тези дни, да им се натрапва политика на инат е огромна грешка и мисля, че в крайна сметка управляващите няма да я допуснат“, посочи той.

Според Георги Харизанов обаче оставката на финансовия министър Владислав Горанов би била незаслужена:

„Защото аз не провидях никъде отношенията и обвързаностите на г-н Горанов с г-н Пеевски, които да са основната причина той да подаде оставка. Освен това, ако има министър, който доста дълго може да говори за успехите на своя мандат, то Горанов е от тези министри“.    


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Емилия Атанасова Ако има министър, който може да говори за успехите на своя мандат, то Горанов е от тези министри!
22.07.2020 14:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети