Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Харизанов: Румен Радев се опитва да се изкара жертва

Политика

Георги Харизанов: Румен Радев се опитва да се изкара жертва

Георги Харизанов: Румен Радев се опитва да се изкара жертва - Tribune.bg
Снимка:

Твърдението, че ДАНС подслушва президента, е дълбоко невярно и президентът го знае, посочи той

Президентът Румен Радев се опитва в аванс да се изкара като жертва след разпространените от прокуратурата записи между него и шефа на Военновъздушните сили. Това заяви Георги Харизанов от Института за дясна политика пред Нова ТВ.

„Планетата не спря да се върти нито след като президентът си оттегли доверието от правителството, нито след вчерашните му изявления. Те показват една изключителна припряност, но опитът да бъдат подменени фактите не мисля, че ще сработи“, посочи той.  

Харизанов припомни и фактите:

„Специализираната прокуратура разследва ВВС по съмнение за корупционни сделки за много пари с частни компании. Обектът на разследването води разговор с президента. Да се говори, че ДАНС подслушва българския президент, е дълбока невярно. Радев много добре го знае и не му прави чест да лъже толкова грозно при публичните си изявления“.

По думите на Георги Харизанов премиерът се опитва да води политика на добри взаимоотношения с всички геополитически играчи. Според него голямата щета е президентът да нарича проверка на Антикорупционната комисия „простотия”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Марина Един човек да каже ясно и точно,че ДАНС не е слушала президента, както непрекъснато се внушава от Радев. Той лъже повече от Нинова. ДАНС е слушала други хора,със съмнения за корупция , които са звъннали на президента , заради кашата с Генчева.Какъв му е проблема на Радев , че му угасна ореола на борец срещу корупцията ли?Ами ако стане ясно ,че са дадени едни пари , за да се купят едни други самолети? Май той ще влезе в зайчарника.
18.02.2020 13:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети