Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Мамалев: Протестите няма да доведат до нищо добро!

Политика

Георги Мамалев: Протестите няма да доведат до нищо добро!

Снимка:

Ситуацията може да бъде използвана зловредно

Протестите няма да доведат до нищо добро и могат да бъдат използвани с нечиста цел. Това мнение изказа в Bulgaria On Air актьорът Георги Мамалев.

„Ситуацията може да бъде използвана зловредно! Опасенията ми са, че тези искания могат да бъдат употребени с нечиста цел, яхнати от политически формации", коментира той.

Неговото мнение е, че се прави опит правителството да бъде свалено. Мамалев обаче предупреждава, че трябва да се внимава с това какво ще последва.

„В момента, в който държавата се намира в добро състояние, някой се опитва да събори правителството, без да си задава въпроса какво ще стане след това. Понякога трябва преди да съборим къщата да знаем къде ще живеем след това. Трябва да си зададем въпроса: Какво следва след това“, смята актьорът.

„Трябва да си спомни какво е било преди, дали е било добро, или лошо. Това, че някой иска да дойде на власт, не означава, че ние ще сме по-добре. Не означава, че този, който иска да дойде на власт, ще изпълни исканията на протестиращите“, предупреждава Мамалев.

„Не мисля, че живеем лошо в България, да много неща трябва да се променят, но пътят е верен! „, смята той.

Съветва и коалиционните партньори да гледат в една посока. Споделя, че винаги е изразявал гражданската си позиция и смета, че човека на изкуството трябва да го прави.  

 

 


Коментари (3)

Илия Парев Напълно прав подкрепям това мнение
18.11.2018 13:23 / Отговор
Недка Генчева И ти ли,Мамалев си сляп за дереджето на народа?
18.11.2018 13:55 / Отговор
Марков Мамалев е прав
18.11.2018 15:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още