Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Мараджиев: Нито мен, нито Борисов ни е страх от арести, но това е полицейщина (ВИДЕО)

Политика

Георги Мараджиев: Нито мен, нито Борисов ни е страх от арести, но това е полицейщина (ВИДЕО)

Георги Мараджиев: Нито мен, нито Борисов ни е страх от арести, но това е полицейщина (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

МВР привиква кметове, за да обезглавят ГЕРБ

 „От няколко месеца тече акция, както срещу Борисов, така и срещу отделни кметове и представители на партия ГЕРБ от страна на икономическа полицията и други органи на МВР. Включен е целият апарат с цел опорочаване на кметове като мен и на областни координатори от партията". Това заяви Георги Мараджиев след като бе привикан на разпит в полицията.

По думите му след ареста на Бойко Борисов, незаконните действия на МВР се повтарят и в редица населени места, като целта е да се засили страха в симпатизантите на ГЕРБ.

„Икономическа полиция има сигнал, който е от миналата, година, в който съм обвинен, че съм предизвикал безредици в Ново село. Но тогава икономическа полиция нахлу в магазина на гражданин, имаше и стълкновения между полицията и гражданите“, заяви Мараджиев.

Според него идеята на МВР е била той да бъде подведен под съдебна отговорност, за  да бъде свален като кмет на община Стамболийски.

„Идеята е отстраняване на  кметове, на  областни координатори от ГЕРБ, за да бъде и обезсилена и обезглавявана  партията“, допълни той.

Освен него още 15 човека са привикани на разпит, в това число и общинския ръководител на партията в Стамболийски.

„Нито аз, нито Борисов се страхуваме  от арести, но се страхувам от това, че всички тези събития, които стават водят към една полицейщина, към една полицейска атака“, категоричен е Мараджиев.

Той заяви, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори, които идват. „Отново ще управляваме . Затова се обръщам към Бойко Борисов да ме направи МВР шеф само за няколко месеца“, допълни Мараджиев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети