Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Марков: Шампионката от Уимбълдън тръгна от зала „Арена Армеец“

Политика

Георги Марков: Шампионката от Уимбълдън тръгна от зала „Арена Армеец“

Георги Марков: Шампионката от Уимбълдън тръгна от зала Арена Армеец - Tribune.bg
Снимка:

Румънката Симона Халеп влезе в Топ 10 при жените след триумф в София през 2013 г.

„Шампионката от Уимбълдън Симона Халеп започна кариерата си от зала “Арена Армеец”, построена от Бойко, не от „Универсада” и не от „Фестивална”.

Това заяви Георги Марков от ГЕРБ, който попиля социалистите по време на дебата в Народното събрание за отмяна на машинното гласуване.

Той обвини БСП, че са обсебени от технологията на вота.

„И ги разбирам, защото много пъти загубиха изборите. От Пленум на Пленум, от Конгрес на Конгрес, по средата Бузлуджа и нито един път не си направихте равносметка за вашите грешки. За мен дебатът е политически. Вие считате, че тези перманентни победи на ГЕРБ се дължат на манипулация на вота. Гледах едно много интересно предаване – виден социалист, много симпатичен социалист, участва при видна журналистка. Тя го пита: „Добре де в Германия и Франция няма такъв вот“, той казва: „Да, но в Германия и Франция няма ГЕРБ“. Но там няма човек, който да се е явил гол като пушка, без партия и без субсидия и без международна подкрепа и да спечели изборите“, изтъкна Марков.

Той призова социалистите да се запитат защо 30 години не са печелили София или Пловдив.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ☭ ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ОТ ТОО АГЕНТ НА ДС АГЕНТ "НИКОЛАЙ" ..... СЛЪНЦЕТО СВЕТИ, ЗАЩОТО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ТАКА Е НАРЕДИЛ.....
17.07.2019 08:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети