Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Марков предупреждава: Да се пазим от бюлетината на „Да, България“ като от чума

Политика

Георги Марков предупреждава: Да се пазим от бюлетината на „Да, България“ като от чума

Георги Марков предупреждава: Да се пазим от бюлетината на Да, България като от чума - Tribune.bg
Снимка:

Спасителите свършиха! Бойко беше последният, казва депутатът от ГЕРБ

За първи път никоя партия не може да вземе 1 млн. гласа, ще има избори до дупка. Това написа в социалната мрежа Фейсбук депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той прогнозира, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а голямата битка, от която ще зависи изходът на изборите, ще е в София. Георги Марков предупреждава да се пазим от бюлетината на „Да, България“ като от чума, за да не получим  третия пол, гей браковете, мигранти и македонско малцинство в България. По думите му спасителите са свършили.

„Бойко беше последният“, категоричен е депутатът от ГЕРБ.  Ето какво гласи цялата публикация на Георги Марков:

„Приятели,

Благодаря Ви за големия интерес към прогнозите ми, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а големият политически мач, от който ще зависи изходът на изборите, ще е в София.

Ето още една, за съжаление, малко тъжна прогноза:

В тези 30 г. демокрация, на тези 10-и юбилейни избори за обикновено Народно събрание, ЗА ПЪРВИ ПЪТ нито една партия няма да вземе дори 1 млн. гласа. Няма да гласуват и повече от половината от избирателите, което ще направи следващия парламент слабо представителен и изборите до дупка, които предрекох през 90-те години, ще се повторят отново. Само като спомен: на първите избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. гласувалите бяха над 82%, а 39-те от СДС нанесохме първото поражение на БСП с 2 млн. гласа.

Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България, че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента. Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ. Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията. Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!“

                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

мда Агент "Николай" предупреждава, подобни на този комунист, винаги каквото кажат, значи е противоположното.

Да припомним, че в качеството си на конституционен съдия и без да декларира конфликт на интереси, свързани с агентурното си минало, Георги Марков собственоръчно спря лустрацията в България. След като стопира разкриването на миналото, днес той е сред най-яростните защитници на управлението на съветската мутра Борисов и громи всичко, което не е част от мафията.
09.02.2021 12:26 / Отговор
Отговор Забавен си! И кога реши ,че само един човек е в състояние да спре лустрацията? Другарят Иван Костов изобщо не се напъна да я осъществи, беше много зает да краде в синьо-червената мъгла! А за третото поколение "болшевишко" копеле Ристю-Трътката ,ще приложиш ли същата теория? За другарят бивш прокурор Танас , или за Розовобузестия наследник на комунистическа фамилия?
Прав е Герги Марков, съберат ли се комунисти и хомосексуалисти, нищо добро не чака държавата!
09.02.2021 12:38
мда Това е да си прост трол на ГЕРБ - едновремонно защитаваш агенти на ДС и комунистите от ГЕРБ и в същото време говориш уж срещу комунисти. Не знам дали е шизофрения това, дали е простотия, или обикновена продажна комунистическа герберска душица, за която никаква истина няма значение, важно е да се защитава с лъжи Партията като едно време.
09.02.2021 12:46
Емилчо, пак ли със своите словоблудства? Хайде прочети за "болшевишкото"копеле Ристю Трътката, за Танас, прокурор от БайТошово време, за Розовобузестия наследник на комунистическа номенклатура, и тогава реши ,кой защитава "комунистите! Верно е , вие от Гей-парада трябва да се защитавате, и да се правите на "антикомунисти"! А сега напиши похвално слово за Фатмакът-Фигурант и Мая Общата!
09.02.2021 12:54
Анастас #

на ДеБъйския Педерунгел => ГЕРБКП
омазан и с лайната на Оралните Кретени от ДСБ

Ето му Минетчийската Физиомутра

https://images.app.goo.gl/io53xFZJUKsBBMCA7

(поверително)
09.02.2021 14:26
Роза ,,мутрата,, Борисов е най ДОСТОЙНИЯТ премиер които България е имала и ЕДИНСТВЕНИЯТ радетел за България... тролове или комуняги от прехода ,противни долни грачещи индивиди..., искат да лапат милиони и милиарди евро...бият се за властта ,...но всяко нещо си идва на мястото... репресиите срещу правителството сега , ще се върне като бумеранг към превратджиите и техните босове
09.02.2021 13:48 / Отговор
Пацо Споко Жоре! Бойко си е на място, ние сме си на място, България си е на място... Не подценявай народа... "Преброяването на дивите зайци" винаги е полезно, за да знаем колко подлежат на отстрел.
09.02.2021 15:23 / Отговор
Добри Не съм си и помислял да гласувам за Хр. Иванов и хората му.
09.02.2021 15:25 / Отговор
Българин ГЛАСУВАХ ПРЕДИ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ.НО НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ!
НА РАДА КЪНЕВА/ КЪНЕВ МУ ПРОЩАВАМ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НАД БЪЛГАРИЯ СЪС ТАЗИ ДОЛНА РЕЗОЛЮЦИЯ СРЕЩУ МИЛАТА НИ РОДИНА,НО НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ.
КАКТО НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ КЪНЕВИТЕ ПРОДАЖНИ ДУМИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ЗАЩИТА НА МАКЕДОНИЯ!
ЗА КОЙ РАБОТИШ КЪНЕВ И ДА БЪЛГАРИЯ!
ЗА МЕН СТЕ БОЯДИСАНИ ЧЕРВЕНИ ИТ ПЕТАТА НА КОСТОВ КОЙТО СЪЩО НЯМАМ ХУБАВ СПОМЕН ! ТОЙ ГРАБЕШЕ БЪЛГАРИЯ СЪЩО!
Няма да гласувам за вас !
09.02.2021 19:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати