Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Свиленски: Иван Димов Иванов все още не е изключен от ПГ на БСП

Политика

Георги Свиленски: Иван Димов Иванов все още не е изключен от ПГ на БСП

Георги Свиленски: Иван Димов Иванов все още не е изключен от ПГ на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Изключеният от БСП депутат за побой още не е обявил дали ще напусне парламента

Иван Димов Иванов все още не е изключен от ПГ на „БСП за България“, коментира на брифинг в парламента социалистът Георги Свиленски.

„Колегата Иван Иванов миналата седмица беше изключен от БСП. Процедурата за изключване от ПГ на БСП е малко по-друга“, посочи пред медиите Свиленски. По думите му процедурата ще продължи малко по-дълго.

Иван Димов Иванов е изключен от партията за побоя над председателя на БСП-Долни Чифлик – Валентин Вълчев. Иванов твърди, че не е бил на мястото на произшествието и пада жертва на две годишна местна война.

„Проблемът, че един човек е изключен от БСП е личен, но не и обществен проблем - ръководството на партията, което трябва да е алтернатива на сегашното управление дава сигнали, че не се интересува нито от закони, нито от човешко достойнство, а работи по слухове, партийни интриги и клевети“, написа във Фейсбук по случая депутатът Иван Димов Иванов. Той не е обявил дали ще се оттегли от парламента, след като е изключен от партията, но очаква да види дали ще бъде изключен и от парламентарната група на БСП. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети