Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Свиленски защити БСП със „социологическо проучване“ на таксиметров шофьор

Политика

Георги Свиленски защити БСП със „социологическо проучване“ на таксиметров шофьор

Георги Свиленски защити БСП със социологическо проучване на таксиметров шофьор - Tribune.bg
Снимка:

Миналото на БСП с ДПС беше на принципна основа, заяви той

Бившият мъж на жената на президента Радев защити БСП в телевизионен ефир със „социологическо проучване“ на таксиметров шофьор.

 „Тежко ѝ на тази държава. Ето ви един пример. Возих се преди две седмици в едно такси и шофьорът ме разпозна - вероятно ходейки по медии. Казва ми: „Господине, вие се занимавате с парламент, с избори. От 8 години возя по 10-15 клиенти. Когато клиентите ми плащат сметката, аз си правя социология и ги питам за кого са гласували. Колко според вас човека са гласували за ГЕРБ?“ Аз му отговарям: 20-25 процента. Така му отговорих заради социолозите, да не се изложа. А той: „Повярвайте ми, за 8 години - само един! Направете нещо за тази държава!“, заяви Георги Свиленски пред БНТ.

По думите му, управляващите се страхуват от БСП, защото Столетницата им е алтернатива. В този парламент няма политика, парламентаризъм, а има пазарлък и договорки, заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“.

Управляващите все още не са наясно искат ли машинно гласуване, или не, или искат, но няма възможност за въвеждането му, допълни той.

„Колегите от ДПС да си извадят целия списък със закони, с който извиват ръце на управляващите, и да излязат от НС и да отиваме на избори“, заяви той. Когато водещата му припомни миналото на БСП и ДПС, той отговори така:

„Нашето общо минало с ДПС беше на принципна основа, беше на резултати от избори и на основа на договор с коалиция“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети