Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов

Политика

Георги Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов

Георги Търновалийски: Нинова си лъска имиджа с изключването на Гергов - Tribune.bg
Снимка:

Соцлидерката търси врага с партиен билет, смята политикът

„Изключването на Георги Гергов от БСП е, за да си излъска имиджа председателя на партията. Когато той е бил член на БСП, Нинова сигурно не е знаела, че партията съществува“, коментира пред Нова тв Георги Търновалийски от БСП по повод скандалите, разтърсващи столетницата. Според червения депутат предизборната тактика на Нинова е да търси врага с партиен билет, тъй като соцлидерката е направила няколко политически и вътрешнопартийни гафа.

„След като направиха гафовете с президента и гафа с кмета на Перник - най-успешният градоначалник, трябваше да има една удобна мишена, с която председателката на партията да си излъска имиджа”, смята политикът по повод изключването на Георги Гергов от БСП. По думите му по никакъв начин председателят на партийната организация в Пловдив Георги Гергов не може да се асоциира с ГЕРБ, защото той е партиен член от много години, а това, че има приятели във всички среди и политически партии не го прави член или симпатизант на тези организации.

Според Търновалийски в период на предизборна кампания, вместо да се води битка с политическия противник - ГЕРБ, в БСП се разчистват вътрешнопартийни сметки и се водят битки за листите, което било самоубийствено. Той подчерта, че действията на Нинова са в противоречия с устава на партията.

„Гергов може би пречи, защото е независим, независими са и организациите, на които е председател. Може би и защото е почетен консул на Русия. Вероятно и защото има повече информация и някой се страхува”, допълни депутатът от ПГ на „БСП за България”.

Според него Гергов е неудобният човек за Корнелия Нинова, защото дълго време са били приятели и съпартийци, в резултата на което тя не може да го изключи от биографията си.

На въпрос дали Търновалийски ще стане независим депутат, той отговори, че няма да достави това удоволствие на Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

ЕВРЕЙКАТА НИНОВА НЕ Я ЛИ ИЗГОНИТЕ, ПАК ЩЕ ИМА, ОЧНИ ОПЕРАЦИИ, ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА.
11.01.2021 11:01 / Отговор
ЦИГАНСКИТЕ НОМЕРА - ГОНИМЕ КОЛХОЗНОТО ПРАСЕ, НО СИ ОСТАВАМЕ НИЕ ЙЕМЕНСКИТЕ МАЙМУНИ, НА МЕН, НЕ МИ ВЪРВЯТ !
11.01.2021 11:03 / Отговор
КАПИТАН СМЪРТ ГЕРГОВ, ДА СЕ ВЪРНЕ ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА!
11.01.2021 11:04 / Отговор
ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА ЗАЩОТО МОЗЪЦИТЕ ВИ СА КОЛКО ЧЕРЕШОВИ КОСТИЛКИ :)
ЗАТОВА ВМЕСТО ДА КУПИТЕ ЖЕЛЕЗНИ ТРЪБИ, СТЕ ИЗМИСЛИЛИ - ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА, ИДИ-ЪТС :)
11.01.2021 11:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети