Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Търновалийски: Разгромяващ, унизителен, обиден резултат за БСП

Политика

Георги Търновалийски: Разгромяващ, унизителен, обиден резултат за БСП

Георги Търновалийски: Разгромяващ, унизителен, обиден резултат за БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Резултатът е унизителен, обиден. Но така е – когато сееш ветрове, ще жънеш бури е казал народът.“ Това коментира пред БНР Георги Търновалийски, член на Националния съвет на БСП и на Градския съвет на партията в Пловдив.

„Морално е това ръководство да освободи БСП от себе си, за да може партията да стъпи на здрави основи и да започне връщане на доверието“, изтъкна Търновалийски.

„Не е нужно да се иска оставка. Когато загърбиш структурите, организациите, хората, когато загърбиш устава, историята и самата БСП – това се получава“, изтъкна той. 

„Това ръководство ще си остане на дъното. Четири години в опозиция, уж най-голямата, и получаваме този резултат. Явно оценката е, че ние сме били удобната опозиция“, коментира Георги Търновалийски. Според него ще са нужни години, за да се възстанови доверието у избирателите, като сривът е около 400 000 гласа.

„Този разгромяващ резултат, този срив в доверието към БСП, въпреки че той се усещаше, но Корнелия Нинова и нейната кохорта не искаха да го разберат.“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети