Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георгиев от БОЕЦ към Бойко Борисов: „Винаги ще ви вярвам, Генерале“

Политика

Георгиев от БОЕЦ към Бойко Борисов: „Винаги ще ви вярвам, Генерале“

Георгиев от БОЕЦ към Бойко Борисов: Винаги ще ви вярвам, Генерале - Tribune.bg

Бившият фанатичен фен на премиера стана ябълката на раздора между протестиращи

„Никой не може да избяга от миналото си“ – това пише над снимката на Георги Георгиев от БОЕЦ с премиера Борисов, качена от Елена Гунчева във Фейсбук. Гунчева участва в протестите срещу правителството и се слави като една от най-големите защитнички на Корнелия Нинова, Румен Радев и БСП.

Вероятно поводът за публикацията ѝ е атаката на БОЕЦ срещу лидерката на БСП в петък вечер, когато Нинова и Даниела Дариткова бяха блокирани от агресивна група пред входа на БНТ.

Снимката на Борисов и Георгиев, качена от Гунчева, е правена в Централата на ГЕРБ преди няколко години. Тази снимка е добре известна, както и миналото на Георгиев. Днешният „боец“ на подсъдимия олигарх Цветан Василев е  бил лидер на ГЕРБ във Видин. Хванат, че краде големи суми от членски внос и субсидиране на местната структура от партията, през 2014 година Георгиев застава пред входа, който днес беше барикадирал, но за да се моли на лидера на ГЕРБ да му прости кражбата. Не само това – той заплашва с гладна стачка, самозапалване и дори пише писмо, в което се казва: „Винаги ще ви вярвам, Генерале“. Това писмо и снимките му от времето, когато е партиен функционер на ГЕРБ са достъпни и до днес в мрежата.

Архив/ГЕРБ-ВидинАрхив/ГЕРБ-Видин

Към днешна дата някогашният фанатизиран фен на премиера Борисов си вдига рейтинга  на опозиционер като влиза с взлом в същата партийна централа, в която се е молил на колене да му бъде простена кражбата, за да крещи „Мутри вън“ и да раздава ръкописни оставки. Акциите на фалшивото НПО БОЕЦ, финансирано от Цветан Василев – всеизвестен факт, обикновено са свързани с физическо насилие, провокации, фалшиви сигнали до институции и сблъсъци с полиция или мирни граждани.

Защо Георги Георгиев е озлобен към Бойко Борисов? Защото през 2014 година Борисов го изключва от партията и не му прощава злоупотребата с парите на гражданите.

Архив/ГЕРБ-ВидинАрхив/ГЕРБ-Видин

Вече 6 години Георгиев е готов да се съюзи в всеки враг на Бойко Борисов, защото не може да прости големия грях на Борисов - верен на принципите той не прощава лъжа, кражба и измама на никого в партията си.

Протежето на Цветан Василев е изключително голям любимец на симпатизантите на друг олигарх с повдигнати обвинения – Иво Прокопиев. Те го припознаха като основно ядро в акциите им срещу властта и го защитават яростно. Напоследък БОЕЦ рецитират с удоволствие и много от репликите на един трети олигарх с 19 обвинения, който към момента се укрива от правосъдието в Дубай и режисира протестни действия и провокации срещу властта.

Георги Георгиев и Цветан ВасилевГеорги Георгиев и Цветан Василев

В последните няколко дни се разгоря истинска Фейсбук битка между фенове на Нинова и уж десни привърженици, които в момента твърдят, че имат обща цел – свалянето на правителството. Въпреки това Георги Георгиев се оказа ябълката на раздора след като Димитър Стоянов от сайта „БиволЪ“ яростно се опълчи на поста на Елена Гунчева във Фейсбук. „Да напомня на Гунчева, че Нинова беше част от СДС, а сега е формален лидер на БСП“, се казва в отговора на Стоянов до „клетата“ по негови думи Гунчева.

В същото време някои от протестиращите се разграничиха публично от агресивните прояви и призивите за насилие и блокади от страна на „Отровното трио“ и БОЕЦ, тъй като смятат, че това отблъсква и отвращава обществото.

В партийните централи и сред самите протестиращи се носят слухове, че познавайки същността на Георги Георгиев е възможно неговото НПО да е създадено като нарочна агресивна и провокативна структура, която обаче все още се подчинява на „Генерала“ Борисов и получава информация от вътре за акциите на винаги протестно настроените формации. Колко ли биха били изненадани тези, които днес го защитават яростно, ако това наистина е така?

Под чия команда е всъщност БОЕЦ-ът Георгиев – на Прокопиев, на Цветан Василев, на Васил Божков, или на Бойко Борисов? А защо не да взима пари от всички? Той си го може.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Иванова Във властта и политиката случайни хора не се допускат. Изявяват се индивиди, които могат да бъдат държани зависими и да изпълняват поръчки.
17.12.2020 15:59 / Отговор
Киров Еманация на плужеците. Това е леке като онзи подвизаващ се под цветистия прякор Петното. Мързеливо същество, което е готово на всичко само и само някой да го хрантути.
09.06.2021 07:43 / Отговор
Боецът е голям Браво, Георгиев!
05.04.2022 19:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети