Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Костинброд: МВР ни оказва натиск

Политика

ГЕРБ-Костинброд: МВР ни оказва натиск

ГЕРБ-Костинброд: МВР ни оказва натиск - Tribune.bg
Снимка:

Служители на ОДМВР – София област са упражнили натиск върху част от ръководството на ГЕРБ-Костинброд, съобщиха от организацията във фейсбук.

„Преди ден те са потърсили за справка съпруга на организационния секретар на ГЕРБ-Костинброд и общински съветник Даниела Станкова. Когато откриват съпруга на нашия организационен секретар на работното му място, служителите на ОДМВР са отправили към него предупреждение да не купува гласове и да не организира корпоративен вот във фирмите си.

Униформените „работели по сигнал и имали доказателства“, но въпреки това не са предоставили конкретна информация по случая. Съставен е само протокол за предупреждение към лицето.

Под предлог да свидетелства за евентуално купуване на гласове е бил привикан и общинският ръководител на ГЕРБ-Костинброд, зам.-координатор на ПП ГЕРБ-София област и кмет на село Петърч Борислав Борисов.

Служителите на МВР обаче вместо да го разпитат са му приложили подобен на гореспоменатия “респектиращ“ подход, като са му връчили да подпише протокол с предупреждение за спазване на закона“, съобщават още от структурата на ГЕРБ в Костинброд.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати