Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Сливен дари шест тона хранителни продукти на Общинската хранителна банка

Политика

ГЕРБ-Сливен дари шест тона хранителни продукти на Общинската хранителна банка

Снимка:

"Нека бъдем добри и смирени, особено в навечерието на най-светлия християнски празник Великден", заяви Здравко Костадинов

ГЕРБ-Сливен дари шест тона продукти от първа необходимост на Общинската хранителна банка „Заедно за теб!“. Дарението включва олио, брашно, ориз, леща, боб, захар, макаронени изделия. Продуктите са закупени със средства, дарени от общински съветници, членове на ръководството и редови членове на местната структура.

Общинският председател на ГЕРБ – Сливен Здравко Костадинов заяви, че в трудното време, в което живеем, всеки трябва да отвори сърцето си и да помогне според възможностите си.

„Дарителството е доброволен акт, който в моменти на криза може не само да подпомогне физически, но и емоционално да подкрепи познат или непознат човек. Заради извънредното положение много хора в момента изпитват трудности, както каза в призива си и кметът Стефан Радев. Има възрастни и социално слаби, които се нуждаят от помощ, затова призовавам всеки според възможностите си да дари пакетирани продукти в Общинска хранителна банка. Нека бъдем добри и смирени, особено в навечерието на най-светлия християнски празник Великден“, каза Костадинов.

Той благодари на кмета Стефан Радев и екипа му за стартирането на кампанията, защото е навременна и много нужна. Според Здравко Костадинов ръководството на Общината реагира адекватно от началото на извънредното положение и определи въведените мерки като балансирани, необходими и ефективни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още