Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ алармира за чистка на политически противници и реваншизъм в Благоевград

Политика

ГЕРБ алармира за чистка на политически противници и реваншизъм в Благоевград

ГЕРБ алармира за чистка на политически противници и реваншизъм в Благоевград - Tribune.bg
Снимка:

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Благоевград категорично се обявява срещу действията на кмета на Благоевград инж. Румен Томов, с които до голяма степен се блокира работата на общинска администрация, а това се отразява негативно върху всички. Това се казва в съобщение на местната организация на партията.

За последните месеци бяха уволнени около 50 общински служители.

„Това не е само чистка на политически противници, а на всички инакомислещи хора. Реваншизъм, който Благоевград не помни поне от последните 10 години. Действията на избрания с гласовете на БСП кмет на Благоевград издават притеснението му дни преди Върховния административен съд да излезе с решение дали правомощията му следва да бъдат предсрочно прекратени“, гласи позицията.

Според ГЕРБ на мястото на уволнените служители се назначават нови хора, които нямат нужния натрупан опит, за да се справят с предизвикателствата. Затова оставало впечатлението, че тези хора се назначават с мисъл за предстоящите местни избори.

„Именно инж. Румен Томов бе човекът, който в своята предизборна кампания сам нееднократно е заявявал, че няма да има уволнения и съкращения с политически привкус. Това обаче не се случва!“, отчитат от партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати