Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Банско призова Георги Икономов незабавно да си подаде оставка като общински съветник

Политика

ГЕРБ-Банско призова Георги Икономов незабавно да си подаде оставка като общински съветник

ГЕРБ-Банско призова Георги Икономов незабавно да си подаде оставка като общински съветник - Tribune.bg
Снимка:

От ГЕРБ-Банско призоваха Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински съветник. След подаденото от самия него заявление за напускане на партията, Икономов трябва да извърви докрай пътя на честта и да се оттегли и като общински съветник в местния парламент, пишат в позиция от общинската организация на партията.

И допълват: 

„С цялото ни уважение към него, бихме искали да му припомним, че той в момента е общински съветник само и единствено защото бе водач на партийната листа на ГЕРБ на последните местни избори, а не заради преференциален вот за него като личност.

Като бивш кмет на Банско, той е задължен пред своите съграждани и избиратели да поеме отговорност за промяната в своята партийна принадлежност. Всичко останало би могло да се тълкува като подмяна на вота на гражданите и отхвърляне на високия морален стандарт в политиката, който г-н Икономов като дългогодишен член на ГЕРБ е спазвал!“, се казва в позицията.

От ГЕРБ-Банско са категорични, че Икономов има право да се присъединява към други проекти и да заема позиции, различни от техните, но няма да допуснат „демократичният избор на хората в Банско да бъде потъпкан“.

Припомняме ви, че преди 4 дни бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов представи Инициатияния комитет на политическа партия „Републиканци за България“ в НДК. Тогава показа и част от лицата на проекта си, сред които беше и Георги Икономов.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети