Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: БСП управляват без да са спечелили избори, какво прави Пламен Узунов в МС

Политика

ГЕРБ: БСП управляват без да са спечелили избори, какво прави Пламен Узунов в МС

ГЕРБ: БСП управляват без да са спечелили избори, какво прави Пламен Узунов в МС - Tribune.bg
Снимка:

БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки че не са печелили избори“, обявиха на свой брифинг от ГЕРБ.

Правителството заработи вече няколко седмици. Бяха назначени както министрите, така и заместник-министрите в повечето кабинети. Трябва да се каже, че голяма част от тях имат политическа украска“, коментира Христо Гаджев.

Последва дълго изброяване на назначенията в министерства и областни управи, които се оказвали масово членове и симпатизанти на БСП.

Нинова се афишира само с Янаки Стоилов, но той не е единственият. Все пак да не забравявме и Антон Кутев, който като отговаряше за медийната политика в БСП, сега продължава това качество и като говорител на Министерския съвет. Явно се припокриват двете длъжности“, коментира политикът.

БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки че не са печелили избори. Не през задния вход, а през парадния вход влизат в Министерски съвет“, заяви Гаджев.

Тома Биков попита в какво качество секретарят на президента Пламен Узунов е в Министерски съвет и дори води съвещанието с областните управители. Биков припомни, че съветникът на президента е обвиняем и с отнет достъп до класифицирана информация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати