Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ дари 6000 лв. за болно момче и 7000 лв. за Фондация "Искам бебе"

Политика

ГЕРБ дари 6000 лв. за болно момче и 7000 лв. за Фондация "Искам бебе"

Снимка:

През изминалата седмица депутатите от партията се включиха в редица благотворителни базари и кампании

В навечерието на коледните и новогодишни празници от ГЕРБ отново направиха дарение за хора в нужда. Народните представители от ГЕРБ дариха 6000 лв. за 7-годишния Димитър Йончев, който има специфично разстройство на двигателните функции. С тези средства ще бъде изработена индивидуална ортеза, с помощта на която момчето ще проходи.

ПГ на ГЕРБ също така дари 7000 лв. на Фондация  "Искам бебе" и на тяхната мисия да помагат на двойки с репродуктивни проблеми. С тези средства Парламентарната група на партията откупи правата на песента на  "Трио сопрано" - "Има надежда" и ги предостави безвъзмездно на Фондацията, за да може песента да бъде използвана при различни благотворителни кампании в подкрепа на каузата за повече деца в България.

Благородният жест на народните представители от ГЕРБ е техният  традиционен принос към "Българската Коледа". През изминалата седмица  депутатите от ПГ на ГЕРБ се включиха в редица благотворителни базари и кампании в избирателните си райони в цялата страна, като общата сума, която бе дарена за различни инициативи само през последните дни на декември, е над 15 000 лв. Наскоро парламентарната група на партията закупи за 1000 лв. детска рисунка, като по този начин помогна за лечението на онкоболни деца. В средата на изминалата седмица пък лично председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов закупи три "Кутии на разказвача" с подбрани заглавия на съвременни български автори, а част от средствата отидоха за инициативата „Погледни ме” в помощ на деца с аутизъм.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още