Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ дава Бойко Рашков на съд за 100 хиляди лева

Политика

ГЕРБ дава Бойко Рашков на съд за 100 хиляди лева

ГЕРБ дава Бойко Рашков на съд за 100 хиляди лева - Tribune.bg
Снимка:

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от магистрала „Хемус“.

 „Между 30 и 40% от парите - 50-60 или 70-80 млн. лв., превеждани авансово на представяли се за строители на АМ „Хемус” са се насочвали към политическа партия ГЕРБ. Затова са тези сложни конструкции, направени по време на упралението им". Това заяви в началото на януари вътрешният министър Бойко Рашков след разпита в Софийската градска прокуратура по делото „Хемус“.  

 „За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателства за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си!“, посочиха още тогава в писмена позиция ПП ГЕРБ.

„Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по - ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня, с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев“, посочват от ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети