Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Габрово завежда дело срещу Табаков от „Мутрите“ за клевети и нападение

Политика

ГЕРБ-Габрово завежда дело срещу Табаков от „Мутрите“ за клевети и нападение

Снимка:

ГЕРБ-Габрово завежда дело за клевета срещу Георги Табаков от „Изправи се, Мутри вън“ за изречените лъжи за представители на партията, обяви кандидат депутатът Цветомир Михов.

Оказва се, че Табаков от партията на Мая Манолова не само е изрекъл лъжи по адрес на представители от ГЕРБ, но е имало и нападение срещу тях от страна на Табаков в офиса на партията.

Ето какво пише Михов:

Уважаеми кандидати за народни представители, ние сме от Габрово, познаваме всички и нас ни познават. Ние от десетилетие работим за развитието на региона, заедно с жителите му и няма да позволим на парашутист от София, дошъл за една седмица в Габрово, да уронва престижа на представителите на ГЕРБ и на града ни.

Подобни манипулации, спекулации и провокации в стил „Мая Манолова”  - скечове с барикадирания в сгради, търкаляния по земята, Костинброд, скандали, неприлично и непристойно поведение  не са характерни за жителите на Габрово и не се одобряват от тях.

Плоските номера на влизане в ролята на жертва и будене на съчувствие са прозрачни за интелигентността на габровци, които познават добре представителите на ГЕРБ в Габрово и знаят, че те са хора с достойнство, които никога не биха влезли в подобна конфронтация.

А и нямат причина да го правят, имайки предвид нищожната подкрепа за Изправи се, мутри вън в Габрово.

Въпреки че сме убедени, че габровци няма да повярват на подобни лъжи, ние няма да ги оставим без последствия и ще предприемем всички, предвидени в закона възможности за защита на достойнството и авторитета на ГЕРБ-Габрово.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още