Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Грижата за пенсионерите не е популизъм, а реални действия

Политика

ГЕРБ: Грижата за пенсионерите не е популизъм, а реални действия

Снимка:

Полагат се максимални усилия за повишаване на жизнения ви стандарт, увери Светлана Ангелова

Грижата за пенсионерите не е популизъм, а реални действия, отбеляза в декларация от името на ПГ на ГЕРБ народният представител Светлана Ангелова. В Международния ден на възрастните хора тя потвърди подкрепата на партия ГЕРБ за възрастните хора у нас.

„Това не е популизъм. Това е грижа. При нас всичко е облечено в действие", категорична бе Ангелова. По думите й за управляващите тази част от обществото е приоритет, „незавасимо от сложната ситуация около COVID-19“.

"Скъпи майки и бащи, уважаеми пенсионери, искаме да изкажем уважение и преклонение. Всички ние от тази трибуна осъзнаваме, че животът ви не е лек. ПГ ГЕРБ полага максимални усилия за повишаване на жизнения ви стандарт", заяви народният представител. Светлана Ангелова изброи и всички политики на ГЕРБ в полза на пенсионерите.

"Не допуснахме коварният вирус да се разпространи масово в социалните домове. Помогнахме на 7000 самотноживеещи възрастни с лични предпазни средства. Над 26 000 души получават топъл обяд. 15 161 българи и хора с увреждания ползват патронажна грижа", посочи Ангелова. Тя изтъкна и отпускането на добавки в условията на извънредна епидемична обстановка, както и увеличаването на пенсиите тази година, както и предстоящата индексация.

"Ще застанем срещу всеки, който би направил компромис с нашите майки и бащи", обяви още депутатът от ГЕРБ.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още