Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ и демократи се събират, за да се противопоставят на режисирани сценарии

Политика

ГЕРБ и демократи се събират, за да се противопоставят на режисирани сценарии

ГЕРБ и демократи се събират, за да се противопоставят на режисирани сценарии - Tribune.bg
Снимка:

Радев нарече хората ни „мутри“, не можем да ги удържим, каза Биков

ГЕРБ организира контрапротест на сбирките пред президентството довечера.

„Приятели, довечера от 19:00 часа да защитим легитимно избраното правителство на България! Никой не може да си позволи да нарича "мутри" хората, които работят за бъдещето на България“, написа във Фейсбук пиарът на ГЕРБ Никола Николов. „Събираме се пред Министерския съвет, за да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки!, допълва той.

„ДА ЗАЩИТИМ ФЛАГА И ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ“, се казва организираното във Фейсбук събитие.

„Приятели, да защитим националния флаг и европейския път на България! Нека се съберем довечера в 19:00 часа пред Министерския съвет. Елате с български знамена. Да подкрепим влизането на България в Еврозоната, довършването на енергийната независимост на страната и да не позволим организираната престъпност да си върне България! Да гарантираме бъдещето на децата ни!“, призовават в нас страницата на събитието.

„Ние не желаем хората да се мразят помежду си. Ние не желаем да насъскваме никого срещу БСП или срещу която и да било друга политическа сила. Но ние не сме в състояние да удържим нашите хора вече, защото на нашите хора българският президент им каза, че са мутри и им каза „вън“. Къде вън? Къде да отидат? Тези хора живеят в България и имат абсолютно същите права като българския президент, с изключение на това, че нямат имунитет“, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Тези хора заслужават уважението на българския държавен глава и той трябва да им поднесе своите извинения, защото ги обиди. Нашите избиратели са 1 млн. души и са част от България и се надявам нашите симпатизанти да бъдат уважавани от вас. Призовавам ви да положим всички заедно усилия довечера да не се стигне до ексцесии и провокации. Нека всеки да изрази мнението си, така както смята за добре и в рамките на закона“, призова Биков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

боян То беше ясно, че ще докарат рейсовете. Гледали сме го вече този филм.
10.07.2020 13:27 / Отговор
k Кога го гледахте? Когато Лудовик дьо Местан се цункаше със СерГейко на Орлов мост ли?
10.07.2020 13:35

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети