Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност във Видин

Политика

ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност във Видин

ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност във Видин - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност във Видин. Под споразумението подписите си сложиха областният координатор на ГЕРБ Владимир Тошев и лидерът на СДС Генади Велков. С документа двете политически сили създават обща група в Общински съвет Видин за периода 2020 - 2023 година, която ще има двама съпредседатели, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„В споразумението е записано, че на следващите парламентарни избори двете политически структури ще участват с единна листа, като принципите на работа и формиране на политиките са описани в споразумението“, каза депутатът Владимир Тошев и допълни, че „обединени сме по-силни и можем да вървим успешно напред, за да превърнем Видин в още по-добро място за живот и работа“.

Лидерът на СДС – Видин Генади Велков отбеляза, че след последните местни избори само в 1 община от 11-те в областта няма избран кмет от десницата, което е голям успех за региона.

„Това споразумение е изключително важно за бъдещото развитие на общината и региона. Приветствам това обединение като човек и гражданин“, посочи кметът на града Цветан Ценков. Той увери, че ръководството на Общината ще направи всичко възможно да получи подкрепата на централната власт, което е изключително важно за развитието на Видин.

На церемонията в офиса на ПП ГЕРБ в дунавския град присъстваха кметът на града Цветан Ценков, областният управител Момчил Станков, кметове на общини, общински съветници от двете формации. Събитието се проведе при строго спазване на всички противоепидемични мерки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети